“Људи прије свега” Шамац изнад свега

У Шамцу су представљени листа одборника за Скупштину општине Народног покрета-Ђорђе Милићевић и кандидат коалиције “Људи прије свега” за начелника општине Шамац Ђођре Милићевић.

Република Српска 20.10.2020 | 17:46
“Људи прије свега” Шамац изнад свега

Да би Шамац наставио у правцу развоја, јачања привреде и пољопривреде и отварања нових радних мјеста потребан је континуитет општинске власти која је у протекле четири године овај град унаприједила у сваком смислу и грађанима вратила осмјех на лице, поручено је са првог представљања Народног покрета-Ђорђе Милићевић.

Актуелни начелник општине Шамац и кандидат коалиције Народног покрета- Ђорђе Милићевић, Српске демократске странке и Независне странке- др Михајло Товирац “Људи прије свега” за начелника општине Ђорђе Милићевић подсјетио је да је Шамац прошао кроз веома тежак период, да је са сарадницима на почетку мандата интензивно радио на реструктуирању затеченог дуга који је био двоструко већи од буџета општине, али да се, уз одговорне људе и јасне циљеве за побољшања живота свих грађана, успјело много тога урадити.

“Сваки грађанин види да овај град изгледа потпуно другачије него прије четири године, овдје је уложено преко три милиона марака бесповратних средстава преко разних нивоа власти, у свакој мјесној заједници смо нешто урадили по питању инфраструктуре, уређујемо градске улице и Савски кеј, изграђено је дјечије обданиште у Обудовцу, а након 14 година вратићемо Основни суд у Шамац”, рекао је Милићевић и нагласио да ће у правцу инфраструктурног уређења града инсистирати на наставку пројекта “За љепши Шамац”, који је покренуо прије четири године.

Милићевић је подсјетио да је локална привреда у том периоду помогнута са преко 250.000 марака из буџета општине, што је резултурало новим радним мјестима, или, нагласио је, имамо 300 радника више у реалном сектору него прије четири године. Он је подсјетио да се јавна предузећа у том периоду нису задуживала, али и да је за њихово опремање обезбијеђено преко 200.000 марака донаторских средстава.

Кандидат коалиције “Људи прије свега” за начелника општине Шамац Ђорђе Милићевић напоменуо је да је задатак нове општинске власти, поред наставка инфраструктурног развоја општине, подршке провреди и пољопривреди, стварање повољног пословног окружења, развој културе и спорта и нова социјална политика, односно брига о борачким категоријама, пензионерима и дјеци.

У области  пронаталитетне политике, новчане помоћи из буџета општине биће повећане, јер је циљ стварање што бољих услова да млади заснивају породице и остају у свом граду.

“Уколико се буде цијенило све оно што је урађено у протекле четири године, сигуран сам да грађани Шамца неће имати дилему коме да дају подршку на изборима. Позивам грађане да гласају по својој савјести, да подрже листу и кандидате Народног покрета Ђорђе Милићевић јер само тако Шамац може да иде напријед, а ја у име свих грађана, у сарадњи са одговорним људима којима је интерес Шамца изнад свега, желим да радим за бољи и развијенији Шамац”, рекао је Милићевић.

Кандидаткиња Народног покрета- Ђорђе Милићевић за одборницу у Скупштини општине Шамац Ведрана Михаљчић рекла је да је поносна на све резултате инфраструктурног, привредног и друштвеног развоја општине Шамац, те да у наредном периоду очекује наставак радова.

“Гарант да зацртане циљеве можемо и да остваримо је тридесет кандидата за одборнике у Скупштини општине, од којих је 12 жена. Сви су одлучни и спремни да се ухвате у коштац са свим проблемима које нам намеће вријеме у којем живимо”, рекла је Михаљчићева.

Носилац листе Народног покрета- Ђорђе Милићевић за одборнике у Скупштини општине Шамац Велимир Андрић позвао је грађане да подрже листу коју чине млади и образовани уз искусне и остварене људе који су одговорношћу у послу којим се баве показали да им је приоритет изградња бољег Шамца, како инфраструктурно, тако и у сваком другом развојном смислу.

“Да бисмо то остварили, неопходно је да имамо стабилну скупштинску већину и да направимо историјски резултат, да будемо прва политичка странка са највећим бројем гласова за листу Народног покрета-Ђорђе Милићевић”, рекао је Андрић и додао да је само са Ђорђем Милићевићим, као првим човјеком општине, могуће остварити главни циљ, а то је развој и просперитет Шамца.

(БН)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Професор

20.10.2020 16:12

Општинска власт је добро одговорила на пандемију вируса корона, тако да је константно држала ситуацију под контролом, па је и број заражених у Шамцу врло мали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Самац

20.10.2020 21:38

Не носе маске, знаци нормални су људи. Имате из насе куце 7 гласова сигурних. Браво нацелнице!

Name

Самцанин

20.10.2020 21:41

Браво Милицевицу! Не носис маску, цист ти је образ знаци. 4 гласа из мог дома за вас!

Name

Самац

20.10.2020 16:15

Напријед Милицевицу До побједе Неце ваљда југенд стецајне мафије да нам води опстину

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поздрав из Зворника

20.10.2020 17:00

Благоје Симицу најбољи си, само напред. Зелим ти сву срецу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

20.10.2020 19:06

Када сте задњи пут видјели др. Симица.сигурно нисте дуго цим тако писете.

Name

5+

20.10.2020 18:21

Свака цаст, доказ да се мозе боље и у малим срединама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брдјо

21.10.2020 06:03

Само напријед млади људи. Сваки становник Самца, који је искрен, види да је у граду у задње цетири године урадјено висе него у претходних двадесет година. Милицевиц млад паметан и вриједан момак, нацелник за понос. Ако буду колико толико постени избори апсолутни је фаворит. Али СНСД це искористити све нелегалне методе да додје на власт (новац, коверте, крадја на бирацким мјестима) али постени и искрени градјани Самца треба да показу тим манипулантима да су јаци од њих. И зато постени и искрени, а сматрам да је таквих највисе, гласајте за онога ко је овом граду дао за 4 године висе него други за 20 година. Са вјером у бога и српско цојство до побједе господине Милицевицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

21.10.2020 08:27

Зар није Мирко Лукић дао више, у њега се заклињали