Видић је човјек који зна да реализује идеју Брода и Српске!

"Драгоцјена нам је узајамна подршка у Броду и многим другим општинама и градовима широм Републике Српске. Та подршка нам је од велике важности и сви ћемо бити свједоци да ће она бити пресудна у постизању заједничке побједе. Од данас господин Видић више није само кандидат Српске демократске странке, већ заједнички кандидат  СДС-а и ПДП-а и свих других партија које га подржавају."

Република Српска 19.10.2020 | 21:04
Видић је човјек који зна да реализује идеју Брода и Српске!

Ово је рекао данас у Броду предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић, на свечаности потписивања споразума у подршци заједничком кандидату СДС-а и ПДП-а Зорану Видићу за начелника општине Брод, нагласивши да се ради о човјеку који ће знати да реализује идеју и Брода и Републике Српске по мјери свих нас.

"Господин Видић има визију да Брод врати тамо гдје му и јесте мјесто, у ред успјешних и развијених општина из којих људи не одлазе, него им се враћају. То је уједно и заједничка визија Републике Српске свих нас, Републике у којој се не дијелимо и не завађамо на основу припадности политичким опцијама, него заједнички радимо на добробити свих грађана", рекао је Шаровић и додао:

"Када му повјерите овај први мандат и видите како реализује своје визије, сами ћете му нудити други да их доведе до краја" 

Нагласивши да је Видић прави човјек на правом мјесту, са личним референцама да реализује напоре да  Рафинерија Брод почне производњу по европским стандардима.

"У савјету министара изборио сам се за услове да овај гигант добије прилику да ради по европским стандардима, али интересни лобији то не дозвољавају, одговара им да продају гориво лошег квалитета које загађује животну средину" казао је Шаровић и нагласио да је неопходно створити пресудан притисак на те интересне групе, како би Рафинерија "Брод" поново могла снабдијевати тржиште цијеле БиХ и бити носилац развоја не само ове општине, него и цијеле регије.

Видић: Ако грађани изађу на изборе побједа нам је осигурана

"Иако због епидемиолошке ситуације овом догађају не може да присуствује већи број људи одавде данас шаљемо позитивну и оптимистичку атмосферу и поруке да Брод може бити много боље мјесто за рад и живот" рекао је заједнички кандидат СДС и ПДП за начелника општине Брод Зоран Видић.

Он је додао "годинама слушамо исте ријечи од стране актуелне власти, а резултат њихове празне приче и лошег рада је то да се број становника смањио за око 4.000, а број запослених за око 1.000."

Видић је рекао да се не смије сједити скрштених руку, него да је обавеза свих прогресивних снага да се супротставе таквим трендовима. Нагласио је да је његова екипа млађа, енергичнија, храбрија, поштенија, паметнија и са много бољим идејама од политичке конкуренције.

"Њихова једина шанса да побиједе је да се грађани не одазову на изборе. Ми ћемо учинити све да се то не деси и да наше политике побиједе 15. новембра" казао је Видић  

Станић: Ово су избори између прошлости и будућности Брода

"Господин Зоран Видић је млад, образован, а искусан. Прошао је све оно што мислим да појединац мора проћи да би успјешно ушао у политику, а то је да се образује, да прође кроз органе управе, и кроз привреду. Све што је да сада радио господин Видић успјешно је и честито обављао. Избор између њега и противкандидата из супротног политичког табора је избор између прошлости и будућности" рекао је посланик СДС-а у НСРС Миладин Станић.

Станић је нагласио да располаже податком да је Милорад Додик сувласник рафинерије.

"Најбоља слика оног што ради СНСД је управо Рафинерија "Брод" гдје је Додик сувласник. Као тајни акционар "НН" Додик је сувласник рафинерије" рекао је Станић.

Он је истакао да је СНСД-ова политика стварање неподношљивих услова живота због којих људи одлазе у иностранство, а након тога активисти иду за њима и траже њихове гласове, назвавши то великом иронијом. СНСД је оптужио да се буџетом служе као шведским столом, узимајући са њега колико хоће и шта хоће, чак и више него што могу да понесу.

Иванић: Позитиван амбијент из Бањалуке шири се Републиком Српском

"Позитиван амбијент из Бањалуке почео је да се шири цијелом Републиком Српском. Драго ми је да је и у Броду кандидат за начелника млађи човјек и тиме је моје задовољство веће што смо и ми из ПДП-а у прилици да га подржимо. Није нам намјера само да смијенио владајућу гарнитуру, него да измијенимо комплетне друштвене односе које је СНСД успоставио у Републици Српској.

Ово што они раде није оно што је потребно људима у Српској. Пролази вријеме бахатости и осионости, уједињени ћемо донијети нова, боља времена за становнике Републике Српске" рекао је почасни предсједник ПДП-а Младен Иванић у извињење што је одсутан господин Бранислав Бореновић, јер је позитиван на корона тесту. 

(БН)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Брод

19.10.2020 19:23

Са Зораном,до побједе! Подршка,моја и моје.поодице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар 2

19.10.2020 20:07

Људи моји нека влада когод хоце сви су добри само да се ријесимо ове секте.и додика

Name

Добојлија

19.10.2020 20:57

Завидим грађанима Брода што имају прилику да за начелника бирају једног од најбољих народних посланика у РС.Увјерен сам да га положај начелника неће промјенити и да ће га и даље красити поштење и правдољубивост!

Name

КСС

19.10.2020 19:24

Посебна част ми је бити уз овако младог, честитог и паметног Гдина Видиќа. Поздрав од особе која је учествовала од првог дана у стварању Републике Српске, Видиќу када сте ви имали 5 г. Побједа ми је зато још дража, дочекали смо младу генерацију као што сте ви, која ќе на нашим темељима чувати Отаџбину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Суза

19.10.2020 20:21

Поштовани господине Видићу, желим Вам сву срећу овог свијета. Ви сте један од ријетких политичара убРепублици Српској који заслужује свако поштовање. Ваши наступи у скупштини су показатељ какав политичар треба бити. Образован, паметан, културан. Ваше лице зрачи добротом. Желим Вам срећу на изборима да свој град водите домаћински. Поздрав из Бања Луке. Сретно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

20.10.2020 09:59

До побједе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бродјанин

20.10.2020 10:47

Искрено треба власт да се промјени,само сто код нас немас кога изабрати па увијек од 2 зла бирас мање зло. Био је Видиц и директор Дома Здравља у Броду па направио милионске губитке. Ал опет у сваком слуцају боље га изабрати него Јовицица. Све је то НЕ ДАЈ БОЗЕ НИКОМЕ. НЕК НАМ ЈЕ БОГ НА ПОМОЦИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

20.10.2020 16:13

А не кометаришеш своје који су направили огромни губитак у УКЦ Бањалука и никоме ништа. Мораш такође узети у обзир да је ова власт, што и не крије, све чинила да уништи руководиоце из опозиције на свим мјестима. Па парола је вашега вође да она општина или град гдје не побиједи власт, неће добити ни марке.

Name

Бродјанин

20.10.2020 17:19

А које моје? Мало сте побркали. Ја нисам ни у једној политицкој странци,тако да не знам на ста сте мислили а за Додика и његове лопове нисам сигурно ако сте мислили на њих. И казем да требају промјене само код нас је толико криминална дрзава да се једни те исти врте у круг а ниста не ураде за народ вец само за свој дзеп.

Name

јааааа

20.10.2020 19:39

Паметан човјек,све у очи каже како јесте и политички пун позитивних аргумената,све похвале и сретно у борби...

ОДГОВОРИТЕ