Шемсу смртно разочарао млађи колега јер јој није испунио једну жељу!

Шемса Суљаковић не крије да ју је повредио њен колега Амар Гиле Јашарспахић, а разлог је, веома тужан.

Забава 19.10.2020 | 13:11
Шемсу смртно разочарао млађи колега јер јој није испунио једну жељу!

Певачица је истакла да њен колега можда није имао "злу" намеру, али је то ипак учинио.

 

- Можда тај сјајни певач и лепи млади човек није ме са предумишљајем повредио, али испало је да јесте. Док смо мојој покојној сестри Амели славили последњи њен рођендан, знала сам да напросто обожава Гилета. И док се славље дешавало на отвореном у Шведској, сакрила сам се и назвала Гилета замоливши га да јој само честита рођендан. То би за њу био невероватан поклон, јер сви смо знали колико га воли. Обећао је да ће брзо позвати, а ја да бих била сигурна позвала сам његовог менаџера. Њему сам такође упутила молбу. Од тога на крају није било ништа - говори она и додаје:

- Смртно сам била разочарана, нисам могла да верујем да се оглушио о молбу која није била услуга за мене него за младу жену која ће врло брзо отићи са овог света. Била сам и тужна и љута на млађег колегу којег сам баш волела. Ништа мање му ја и сада не желим добро, успех и срећу али да би се коцкице поклопиле требала је доћи моја сатисфакција, а она је врло брзо стигла после тог догађаја. Био је то позив Гилетовог менаџера, тог истог кога сам молила, овог пута са његовом молбом да будем гост на Гилетовом концерту у Зеници. Захвалила сам се на поверењу и глатко рекла НЕ! - искрено каже Шемса.

 

Она каже да није осветољубива и да Гилету жели све најбоље, мада, сматра а он неће бити вољен и поштован попут ње.

- Та бол негде дубоко у мени је остала па сам тада сама себи казала како драги Бог све то фино посложи. Нека смо ми сви живи и здрави, а ја бих му пожелела да доживи бар део моје популарности у каријери, да буде вољен од људи, да је жив и здрав и он и његови ближњи, али чисто сумњам да ће икада бити вољен и поштован као ја којој су људи прозрели душевну искреност и поштење - говори Шемса Суљаковић.

Извор: Курир.рс Фото: Дамир Дервишагић 

Коментари / 0

Оставите коментар