"Они који су нас довели у безнађе, биће кажњени“

"Лакташи се сврставају међу најразвијенијим градовима Републике Српске и овај град има све услове да то и буде, али ако питате – већина  грађана Лакташа ће вам рећи да живи јако лоше.  Како је онда у другим крајевима Републике Српске?! Систем који нас је довео у овакво безнађе и сиромаштво мора бити кажњен“, истакао је данас предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић , на окупљању СДС-а у Лакташима.

Република Српска 18.10.2020 | 14:18
"Они који су нас довели у безнађе, биће кажњени“

„Доц.др Дејан Којић је кандидат који са својом енергијом , знањем и програмом  има све што је потребно да Лакташе направи мјестом за живот по мјери свих нас. Да стварамо Републику Српску једнаких грађана, једнаких права и једнаких шанси за све нас- за сваког нашег омладинца, за свако наше дијете...Да свако наше дијете  своје снове сања  овдје у Лакташима, у Републици Српској, а не у Њемачкој или неким другим земљама. Они који су створили овакав систем, расули су нас и подијелили, што је највећа грешка у посљедњих 20 година“, истакао је Шаровић.

Дејан Којић, кандидат за начелника истакао је да,  након вишедеценијског и недомаћинског односа према ресурсима Лакташа и потенцијалима које имају Лакташи, данас млади људи истичу поражавајућу чињеницу да једино имају наду да оду одавде.

„Кључно питање је да овим људима дамо могућност да остану и граде породицу у Лакташима и Републици Српској. Српска демократска странка има програм и има људе који су спремни да одговоре на то питање, има тим људи који су спремни да преданим радом створе услове да нам свима буде боље.

Да имамо град који ће подржати свако новорођенче, све вишечлане породице, град који ће подржати младе парове, који ће давати субвенције пољопривредницима и шансу да изграде откупни центар, град који ће дати подршку свим привредницима, град који ће имати своју средњу школу, јавни превоз и модеран спортски центар...“, нагласио је Којић.

Скупу у Лакташима присуствовали су и посланици СДС-а у Скупштини Републике Српске: Миладин Станић, Давор Шешић, Иванка Марковић и Жељко Бабић носилац одборничке листе СДС-а у Лакташима.

(БН)                                                                                                                                                                                    

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

ГОСПОДИНЕ М САРОВИЦ

18.10.2020 12:44

ЉУДИ СЕ ДРЗЕ ЗА РЈЕЦ А БИКОВИ ЗА РОГОВЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саки

18.10.2020 13:02

И ви сте били на власти и ста сте урадили једно велико ниста,ови су само преузели власт од вас и довели га до савршенства пљачке и отимацине и урушавања ове напоацене државе и очито глупаво народа.Оног момента кад се ствари буду рјесавале кроз институције система а не преко "странке" престат це и лоповима и све лоше што сте нам у задњих 30година донијели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сова

18.10.2020 13:54

Тачно тако...

Name

Ре

18.10.2020 14:17

Кад су ови били није било несто боље али нису узели кредита као ови твоји стои бранис друзе мисмо дузни и богу и народу једна презадузена земља кад и ко да то враца а нисмо добили ниста док ови прије нису задузили дрзаву ,,блесо један

Name

Жех

18.10.2020 13:04

Кажњени или не,како год.Касно је нема нам више спаса!

ОДГОВОРИТЕ
Name

3509

18.10.2020 13:08

У условима сиромаштва у Републици Српској и БиХ немогуће је грдове и општине рангирати по карактеристици: најразвијенији, развијени итд. Може се говорити о више и мање сиромашнима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Постено

18.10.2020 13:35

Како ће бити кажњени?Конкретно,које кривичне пријаве сте поднијели или ће те поднијети?За ста их оптужујете,а да ви то нисте радили?Унистена привреда,сколство,здравство.Култура сведена на опанак и казан.Посељацили градове,села претворили у викенд насеља.Конкурс и конкуренција избрисано из рјечника.Непотизам замијенио комунизам.Молим одговор и имате гласове моје породице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.10.2020 13:48

Дјелимицно се слазем. Ти кадрови СДС су се приклонили власти. Сад је 90% СДС процисцени и има квалитетних људи и то младих који су спремни за промјене.

Name

Ре

18.10.2020 13:53

Па сами сте и одговорили на своја питања, набрајањем свега сто је лосе.

Name

марко,Њемацка

18.10.2020 14:06

То Саровицу,ја се одмах јављам за официра Озне,јер сам због тих лопова и превараната,морао напустити родни крај,а дипл.ецономиста сам Свеуцилиста у Загребу,ал нисам био подобан,јер сам постен и струцан и не ницији увлакац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Шаровићу

18.10.2020 14:36

Исти си као и они без идеја си а прича ти је у 96 години.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Политика и правда

18.10.2020 16:50

Ништа ниси бољи од осталих. Сви се повуците са политичке сцене и оставите то млађима. Вас је свих доста. Ништа нисте урадили ни за младе ни за старе. Само сте ширили болесну политику. Гори сте од Цороне.

ОДГОВОРИТЕ