Тајна Цецине чувене баладе коначно откривена

Светлана Цеца Ражнатовић иза себе има велики број хитова, а готово за сваку песму постоји посебна прича о томе како је настала.

Забава 18.10.2020 | 13:45
Тајна Цецине чувене баладе коначно откривена

Након 24 године од објављивања песме "Исусе", откривено је да је ова нумера била песма коју је отпевао Оливер Мандић али је никада није објавио. Наиме, Оливер је крајем 1989. године снимио ту песму, желећи да је објави на свом албуму, али је после много размишљања ипак одустао.

У то време Марина Туцаковић радила је албум за Цецу, те је понудила најпопуларнијој певачици тог доба да је отпева. Цеци се одмах допала и пристала је, а Марина је потом написала текст, док је музику радио Оливер Мандић.

То је био Цецин осми албум, а уредник на албуму био је Корнелије Ковач. Музички критичари тог времена су говорили да Цеца поседује изузетно емотиван глас, те озбиљне текстове и песме које никога не остављају равнодушним. Коментарисали су да је дефинитивно сазрела и као жена и као певач, што њеној интерпретацији даје једну посебну црту емотивног набоја.

 

Тајне Цециних песама увек су интригирале јавност, а недавно је објављена истина о томе како су настајали хитови које слушају све генерације.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ото

18.10.2020 12:56

Доста више писања о Цеци и Вељку. Нису они нама толико битни. Боље мало више пажње посветити остатку живих ветерана из прошлог рата и њиховим патњама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мане

18.10.2020 13:01

Постедите српску мајку,барем недељом на миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата

18.10.2020 13:01

Ако нам је ова МАЈКА,јел нам Аркан ТАТА?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ее

18.10.2020 13:21

Дрзаве јадне ли са певаљкамаа и њиховим дјелима!!

ОДГОВОРИТЕ