Снежана поред српског има још једно држављанство!

Снежана Ђуришић открила је да није држављанин само Србије, а говорила је о детаљима из приватног живота. Снежана се осврнула и на изабраника.

Забава 15.10.2020 | 21:43
Снежана поред српског има још једно држављанство!

Певачица је открила да ли јој је корона вирус покварио планове када је реч о путовањима у Америку.

"Није, могу тамо да идем, зато што сам ја држављанин Америке", изјавила је Снежана Ђуришић и рекла како се више никада неће удавати.

"Нема потребе да се удајем. Сматрам брак везом двоје људи, званично или пред Богом, што је мени меродавније, због деце која треба да се рађају. Ми смо људи који имају довољно година, имамо децу, живот иза себе који је пун искуства. У овом остатку свог живота можемо да уживамо без тог папиролошког дела. Али ако се нешто догоди, догодиће се. О томе не размишљам", рекла је Снежана.

Снежана, која је некада живела у Чикагу, коментарисала је и тај период. Певачица је истакла да се сећа само лепих ствари, а онда је споменула и ћерку.

"Памтим га по лепом. Тада смо ишколовали децу. Моја ћерка се вратила, а затим је опет отишла, да би уписала други факултет у Њујорку, и тамо се онда удала. Мени је драго што је она срећна и што има породицу. То су дивна деца и диван зет, и то је оно што је битно. Лично, као мајци, недостаје ми увек. Али, добро. Седнем у авион и одем да их видим", каже Снежана.

(Курир.рс/24.седам.рс Фото: Курир)

 

Коментари / 0

Оставите коментар