Поштар појео дјеци киндер јаја из пошиљке! (ФОТО)

Таман кад помислите да горе не може, чујете причу која доказује да дно на које тако често паднемо као људи није крај - да је дупло, а некад и троструко и да увек, али увек може да се падне ниже. Баш таква једна прича десила се у Пошти Србије.

Занимљивости 15.10.2020 | 16:22
Поштар појео дјеци киндер јаја из пошиљке! (ФОТО)

Звучи као лоша шала из приче о злом Деда Мразу који уместо да поклања, деци једе слаткише. Некаква тужна хумореска под насловом “поштар увек једе двапут” – и то киндер јаја – из пошиљке – намењена деци. Надреално, али истинито. Причу је за портал Нова.рс испричала читатељка која је желела да остане анонимна, али и да скрене пажњу на овај проблем како се не би поновио још неким, ни кривим ни дужним, малишанима.

“Послала сам Пост еxпрессом пакет из Београда за Нови Сад који је садржао поклон другарици и поред тога ставила два киндер јаја за децу. Преузео курир на адреси (запакован и залепљен у кесу, и онда убачен и залепљен у пост еxпресс компанијску кесу. Прималац је подигао пакет, и замислите шта је нашао унутра – поцепану унитрашњу амбалажу, два папирића од киндер јаја и играчке. Неко из Поште је без срама отворио пакет, појео дечија киндер јаја, и онда папириће убацио назад и тако проследио пакет.

Читатељка, каже, себи од тад поставља једино логично питање – колико неко мора бити покварен да поједе јаја која су очигледно била намењена деци, и онда безобразно остави празне папириће у пакету?

“Звала сам рекламације али су ми рекли да за непотпуне пошиљке мора да се пише записник за надокнаду штете. Предложила сам им да Пошта пошаље деци киндер јаја уз извињење, дала сам све податке. Покушала сам да објасним да се овде не ради о томе да неко жели да се надокнади штета, и жена прималац не жели да се цима да због два јајета иде у пошту и пише записник. Овде се ради о једном бесрамном поступку и срамоти компаније. Одговор који сам добила је да они ту не могу ништа. Писала сам и Пошти на мејл али ме нису удостојили одговора. Да ли смо заиста оволико ниско пали као људи”, пита се на крају разочарана читатељка.

Извор: Нова.рс 

Коментари / 0

Оставите коментар