Снеки открила тајну доброг изгледа у шестој деценији!

Снежана Бабић Снеки зашла је у шесту деценију живота, она изгледа исто као и пре 20 година.

Забава 15.10.2020 | 14:02
Снеки открила тајну доброг изгледа у шестој деценији!

Певачица не крије да је вежбање заслужно за њену топ форму, али и да велику улогу има и генетика. Када је питају која је тајна њеног изгледа, како то да не стари, да ли се подвргава естетским захватима, певачица Снежана Бабић Снеки каже да њена младоликост и атрактивност полази искључиво изнутра.

 

"Тајна изгледа је у ведром духу, у енергији којом зрачите и у томе како носите своје тело. Волим свој посао и може да ми се деси нека ситуација која је непријатна, али када ја у том тренутку видим колеге, камере, студио и песму, ја заборавим на све и не дозволим да то утиче на мене", каже Снеки која сматра да је кључ доброг изгледа и у вежбању.

"Не користим никакве детоксе организма. Гурман сам и волим да једем и водим се тим да у односу на то колико сте активни морате и да поједете толико. Неко сам ко стално активно вежба. Имам свој програм. Не користим справе и тегове, моје оптерећење је искључиво моје тело. Постоје вежбе где можете са једном страном тела да оптеретите другу и то вам је довољно. Не волим ништа што је пренабилдовано, све волим пропорционално и нормално, да све буде складно. Ако имате генетску предиспозицију, то није нимало тешко", каже певачица и додаје да заслуге дугује и доброј генетици.

 

Снеки није неко ко не излази из козметичких салона, јер њој је битно да у свему буде умерена, па тако и у нези лица и тела.

"Посетим козметичара с времена на време, не волим да претерујем ни у чему. Имам свој начин неговања лица и деколтеа, јер су то делови тела јако важни за жену. Треба обратити пажњу на коришћење природних маски за лице. Наравно, постоје и мезотерапије, које можете понекад урадити. Јако су битни витамини Д, Б и Ц и њих треба уврстити у исхрану, јер су благотворни за кожу и опште здравље организма", каже Бабићева.

Извор: Курир.рс Фото: Ана Паунковић

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Комсиница

15.10.2020 12:44

Дивно изгледа.

ОДГОВОРИТЕ