Још једна пријава против Халида, оптужен за фалсификовање докумената!

До краја месеца требало би да се окончају два судска поступка против Халида Муслимовића - за пребијање бивше љубавнице Соње Башић и за то што јој дугује преко 100.000 евра, али изгледа да се не назире крај певачевим мукама.

Забава 14.10.2020 | 19:49
Још једна пријава против Халида, оптужен за фалсификовање докумената!

Како сазнаје Курир, против њега је пре два дана поднета кривична пријава у полицијској станици у Бањалуци због фалсификовања документације за кредит од пре три године. Бешићева је однела доказе који недвосмилсено показују Муслимовићеву кривицу, а ми смо имали увид у њих, па уколико тужилаштво преузме истрагу, Халид би могао да се суочи са преваром тешком преко шестсто хиљада евра, за коју је запрећена затворска казна.

- У временском периоду од 2016. до 2017. из Гомјенице, Приједор, Халид Муслимовић је приликом добијања кредита у банци приложио фалсификоване билансе стања, бизнис план и процену вредности хотела у Приједору, чиме је незаконито подигао новчана средства у износу од 1.370.000 марака (685.000 евра). Доказе за наведено поседујем (праве билансе стања из агенције за привредне регистре и сведока). Све опширније податке и доказе које поседујем презентоваћу приликом давања своје изјаве у полицији - пише у кривичној пријави коју је Соња Башић предала Полицијској управи Бањалаука, одељењу за привредни криминалитет.

Муслимовић јуче није одговарао на наше позиве, док Соња није желела да даје изјаве.

Извор: Курир.рс фото: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Пјевац

14.10.2020 20:02

И тузиластво има подобне и неподбне.. У пд болници хируррг станко Бацо признао да је нелегално досао до дипломе. Али је дао вд директору 20000е и сви задовољни и хирург и директор.а и нацелник цопрка омастио брк.. Једино мозда пацијенти..али сто казу мртва уста не говоре. Тузиластво наравно совиљ смирује

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анто

17.10.2020 19:53

Та Соња је ментално болесна

ОДГОВОРИТЕ