Синан Сакић би данас напунио 64 године, Ђулкица се огласила емотивним речима!

Легендарни певач, Синан Сакић рођен је на данашњи дан 13. октобра 1956. године у Лозници, а преминуо је 1. јуна 2018. године након дуге и тешке болести.

Забава 13.10.2020 | 18:37
Синан Сакић би данас напунио 64 године, Ђулкица се огласила емотивним речима!

Он би данас напунио 64 године, а тим поводом огласила се његова ћерка Ђулкица Сакић Амзић.

"Шаљем своје најбоље рођенданске жеље најбољем оцу. Можда сада он није са нама, али заувек је у мом срцу. Тата, откад те нема, непрестано мислим на тебе и то ме јако боли. Хтела бих да дам било шта само да проживим те лепе успомене. Срец́ан рођендан на небу, заиста ми недостајеш", поручила је она. 

Иначе, након Синанове смрти настали су бројни проблеми у породици Сакић. 

Наиме, како је тврдила Синанова супруга, његов син Рашид запалио је њихову породичну кућу пре пар месеци, док је Ђулкица тврдила да им је он претио убиством. 

"Што се мене тиче, бол за оцем није прошла и мислим да никада неће. Иста је као и првог дана. Цела наша породица се лоше осећа већ недељу дана и, како се ближи годишњица, све је теже. Мајка непрестано плаче јер неће моћи да оде на гробље. Заправо, нико од нас неће смети да оде из страха за личну безбедност јер, као што знате, мој брат Рашид је и даље на слободи, а претио нам је убиством и зато не смемо да одемо у Лозницу", испричала је тада Сакићева.

Извор: Курир.рс фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар