НАГРАДНА ИГРА БИНГО ЦИТY ЦЕНТЕРА ПОВОДОМ ЧЕТВРТОГ РОЂЕНДАНА: „ЗА 4 НАШЕ, НАГРАДЕ СУ ВАШЕ!“

Јесте ли спремни за неееезабораван схоппинг? Бинго Цитy Центер Тузла у новембру слави четврти рођендан и тим поводом вас позива на славље, овога пута због епидемиолошке ситуације нешто другачије него претходних година, али не мање забавно.

Босна и Херцеговина 13.10.2020 | 15:22
НАГРАДНА ИГРА БИНГО ЦИТY ЦЕНТЕРА ПОВОДОМ ЧЕТВРТОГ РОЂЕНДАНА: „ЗА 4 НАШЕ, НАГРАДЕ СУ ВАШЕ!“

Ове године Бинго Цитy Центер је за своје купце припремио супер наградну игру под називом "За 4 наше, награде су ваше". 

Наградна игра почиње 15.10.2020. године  и траје до 11.11.2020. године, када ће бити уприличено извлачење главне награде - схоппинг у вриједности од 4000 КМ! 

Сасвим довољно разлога да чим прије кренете у схоппинг авантуру у вашем омиљеном Бинго Цитy Центеру.

Право на учешће имају сви држављани Босне и Херцеговине који у Бинго Цитy Центеру остваре куповину у минималној вриједности 50 конвертибилних марака, током једног календарског дана, а најбоље од свега је што рачуне из трговина можете збрајати.

Вријеме је за супер рођендански схоппинг у Бинго Цитy Центеру који вам осим добре забаве и осмијеха на лицу може донијети и пуно више. Славите, уживајте и освојите одличне награде. Правилник наградне игре прочитајте на хттпс://бит.лy/2СРвхXГ

И не заборавите пратити новости на друштвеним мрежама хттпс://www.фацебоок.цом/гдјезељеозиве/

<а стyле="цолор: #ба372а;" хреф="хттпс://www.инстаграм.цом/бингоцитyцентертузла/?хл=ен">хттпс://www.инстаграм.цом/бингоцитyцентертузла/?хл=ен

(БН)