Љупка показала тетоважу на којој пише " Симке"

Певачица Љупка Стевић била је гошћа једне емисије где је показала скривену тетоважу.

Забава 12.10.2020 | 22:22
Љупка показала тетоважу на којој пише " Симке"

На самом почетку она је испричала да је раскрстила са бвишим ожењеним партнером Драгишом Симићем, али је открила и још детаљ који нико није знао.

Наиме, Љупка на врату има тетоважу посвећену генералу Симићу, на којој је исписан његов надимак "Симке".

"Мени заиста не прија када кажу да сам најпопуларнија певачица постала преко ноћи јер нисам због певања постала сигурно, па ту не могу да се похвалим", рекла је Љупка на самом почетку.

Недавно је избацила и своју аутобиографску песму, чије значење је открила у емисији.

"Песма моја се зове "Не стидим, се срамота ме је". То сам ја написала на свом Инстаграму. Та моја реченица има смисла, иако многи кажу зар стид и срамота није? Па није. Ја не могу да се стидим своје љубави која је била много велика, али ме је срамота свега што сам урадила и објавила све на Инстаграму и што сам то тако презентовала јавности. Срамота ме је и са ким са била у вези, с обзиром да је он заузет мушкарац. Сада ме ме називају полу љубавницом, али ја себе не сматрам љубавницом јер сам с тим човеком живела 10 година", рекла је она и додала:

"Ја сам њему опростила, све људе нека га срећа прати. Јуче сам била до манастира и помолила сам се да Бог свима покаже свој пут, па тако и мени. У мени нема злобе, желим му све најбоље".

На питање водитеља да ли је избрисала све што је везује на Симића, она је одговорила:

"Немогуће је све решити у кратком року. Та тетоважа је стављена на мој врат пре 9 годину, већ је у фази скидања, то је сада само флека. Већ сам урадила ласерско уклањане, готово да се не види. Ту су и пар неких зевздица, као он је генерал човек, па као полиција... Више не обраћам пажњу не то. Биће уклоњено сто посто. Желим да је склоним, да све буде чисто. Нисам поносна на то", поручила је она, а потом и показала тетоважу.

(Ало.рс Фото:принтсцреен)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

За бн

12.10.2020 21:01

Фуј, јадни сте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

13.10.2020 05:19

Покри се и цути глупацо,фала богу да се вратио својој породици

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рефа

13.10.2020 05:26

Симке, респецт!

ОДГОВОРИТЕ