Вера Матовић једина посетила Бору у болници, па открила како се осећао задњих дана!

Певач Бора Дрљача преминуо је у недељу, 11. октобра, у 80. години, а његове колеге са естраде потресене су због губитка драгог колеге и пријатеља.

Забава 12.10.2020 | 18:33
Вера Матовић једина посетила Бору у болници, па открила како се осећао задњих дана!

- Остао је и остаће у нашим срцима, отишао је физички али није однео нашу љубав коју ћемо дуго гајити. Заиста је био врло емотивна и позитивна особа. Знао је у сваком моменту да заплаче, што је мушкарцима јако тешко, увек се труде да не плачу, он није могао да одоли сузама. Био је увек весео, некако он и ја смо малтене личили кад уђемо међу публику. Народ нас је волео на сличан начин, осећао је да ми њих волимо. Оставио је велика дела, песме, жалиће породица, пријатељи и народ. Био је велики хуманитарац, од свих естрадних певача Бора, Ера, Шеки Турковић и ја нисмо знали да кажемо да нећемо и не можемо да помогнемо. Други су налазили излазе, али ми не - испричала је Вера, па описала како се Бора осећао последњих недеља.

- Задњи месец дана није могао да прича. Звала сам га и нико ми се није јавио. Контактирала сам колеге, рекли су ми да не може да говори. Иако на естради није тако сјајно, али та наша генерација зна да поштује и цени добре људе, пријатељство и однос. Сујета је увек присутна, али ето, ми нисмо били сујетни. Ишла сам у болницу два пута да га видим, једина сам дошла да га посетим. Не кажем ја да не би колеге, али ето ја сам се снашла и много се обрадовао -  завршила је Вера.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар