Ера о Бори: Звао сам га пре 10 дана није ми се јавио, плакао сам целу ноћ!

Народни певач Бора Дрљача преминуо је јуче у 80. години након опаке болести. Његов дугогодишњи пријатељ и колега Ера Ојданић уживо у емисији , говорио је о губитку пријатеља, али се и присетио њиховог дружења.

Забава 12.10.2020 | 16:31
Ера о Бори: Звао сам га пре 10 дана није ми се јавио, плакао сам целу ноћ!

"Тешко сам поднео његову смрти. Ми смо 55 година делили последњу кору хлеба. Пре једно месец и по дана када је он изашао из болнице, радили смо једну емисију, и ја га питам: "Боро, брате мој, како си?", а он ми је одговорио да није добро и да му је Бора рекао да је изгубио на килажи и да се преполовио", рекао је Ера у свом укључењу. 

Ојданић се присетио и њиховог последњег сусрета, и тада му је Дрљача рекао да није добро са здрављем. 

"Рекао ми је: "Није добро". Чим је он то рекао, знао сам да није добро са здрављем. Рекао сам да му није ништа, да ће победити све што има. После тога се нисмо видели, чули смо се телефоном, и рекао је да је добро. У задњих 10, 15 дана окретао сам његов број телефона, али се није јављао. Послао сам му поруку само да ми јави како је и да ли је добро. Пре 3 дана стигла ми је порука са његовог броја, деца његова су ми послала да је изашао из болнице, да је био на зрачењу, да је много лоше, има карцином на мозгу", рекао је он и додао:

"Нисам знао да је у болници. Синоћ кад су ми јавили да је преминуо плакао сам целу ноц,  изјављују ми саучешће као да сам члан породице. Бору никада до краја свог живота нећу заборавити. Био ми је као брат!", поручио је Ојданић. 

Извор: Курир.рс фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар