Упуцан полицајац испред зграде Владе Хрватске

На Маркову тргу у Загребу упуцан је полицајац.

Босна и Херцеговина 12.10.2020 | 08:51
Упуцан полицајац испред зграде Владе Хрватске

Како преноси Н1 полицајац је превезен у болницу. Не зна се је ли особа која је пуцала ухапшена. 

Пролазници су открили да је полицајац упуцан око 8.05 сати.

Прилазе Влади чувају полицајци у панциркама.

"Јутрос, 12. октобра у 8.06 запримљена је дојава о пуцњави на Тргу светог Марка у Загребу. Према првим утврђеним информацијама један полицијски службеник је озповријеђен и њему се пружа љекарска помоћ. Починилац је побјегао с мјеста догађаја, а за њим трагају све расположиве полиције снаге", саопштено је из МУП-а.
 
(БН)

Фото: Н1

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Покбо

12.10.2020 08:53

Потпис мафије или нека порука?!На жалост ти људи су нај незаштићених а. Ајодговорнији посао раде и најтежи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

12.10.2020 09:24

Потпис додијало збандом..!

Name

Парибин

12.10.2020 09:03

Неравно проблем је сто Бошњаци урушавају институције БиХ примјењујући правило ми можемо све наша је БиХ чак и супротно закону и прописима а Срби немогу ни оно сто им је чак уставом БиХ прописано и загарантирано то је круцијални проблем БиХ !Исто дјело радња догадјај различити аршину и поступања !То вам је примјер око пресуде и хапшења за ратне злочине у БиХ други примјер је запошљавање у институције БиХ гдје су Бошњаци запошљавани са тешким неуролошким обољењима гдје су нека резултирала чак и убиство примјер убојства гтаничног полицајца Србина у Вишеграду Бојана Продановица ко је крив за тај пропуст!Други случај је пресједник синдиката граничне полиције БиХ исто неуролошки тешко обољење сто потврђује да се неради о случајности!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Парабин

12.10.2020 10:17

Ти си лудак! Какве везе има напад полицајца са Босњацима? Оканите се више и БиХ и Бошњака! Идите и лијечите се! Усташо и нациљупци!