Живојиновићи за станове у кули дали 600.000 евра! (ФОТО)

Лепа Брена и Боба Живојиновић купили су цео спрат у кули која се гради у луксузном насељу на Новом Београду.

Забава 10.10.2020 | 12:55
Живојиновићи за станове у кули дали 600.000 евра! (ФОТО)

Папарацо Курира усликао је Бобу и Виктора током обиласка зграде у којој ће им први комшија бити породица Новака Ђоковића, а са њима је била и Брена.

Бивши тенисер је поштовао прописане мере у борби против коронавируса, па је на градилишту носио маску, а придржавао се и правила градилишта, због чега је на глави имао шлем. Његов син је ишао испред њега и разговарао са једним мушкарцем, а након пола сата проведених у свом будућем дому су се покупили и отишли.

Иначе, Живојиновићи тамо иду бар два до три пута недељно јер надгледају како иде изградња, докле се стигло, а редовно се консултују и са инвеститорима и инжењерима око материјала који ће бити коришћени за изградњу, као и о томе који распоред просторија је најбољи и шта је од тога изводљиво.

Недавно је и Виктор објавио на Инстаграму снимке из зграде, са спрата где ће се, кажу упућени, преселити, а одакле се пружа поглед на цео Нови Београд.

Претпоставља се да су Брена и Боба купили цео један спрат у овој згради, јер им је план да скуће и свог млађег сина.

Виктор је већ дуже од годину дана у вези са Сандром Миљаковић са којом планира и заједнички живот и породицу, па им је ово деловало као идеално решење. Живојиновићи ће имати један стан за себе, али још није извесно да ли ће с еони преселити из виле на Бежанијској коси, а у непосредној близини ће им бити наследник.

Куриров извор каже да спрат који су купили има нешто више од 200 квадрата, али открива да није сигуран да ли ће имати два или три стана.

Свакако, ако узме у обзир да цена квадрата овде кошта од три до три и по хиљаде евра, простом рачуницом то значи да су спрат платили најмање 600 хиљада евра. Позвали смо Виктора, који се на Инстасторију похвалио овом некретнином, али се није јављао на телефон. Но Бобу и Брену нисмо успели да добијемо за коментар.

(Курир) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бато

10.10.2020 14:59

Па боље да су купили куцу а не ово цудо

ОДГОВОРИТЕ