Сунчано вријеме уз промјенљиву облачност у БиХ

 У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити сунчано уз промјенљиву облачност и пораст дневне температуре која ће бити око 20 степени Целзијусових.

Босна и Херцеговина 09.10.2020 | 08:50
Сунчано вријеме уз промјенљиву облачност у БиХ

Прије подне биће претежно ведро, осим запада гдје ће бити промјенљиво до претежно облачно, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће претежно сунчано уз малу дневну облачност, а на западу према вечери ће преовладавати промјенљиво облачно вријеме.

Дуваће слаб вјетар сјеверног смјера, а у Херцеговини слаба до умјерена бура, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Дневна температура ваздуха биће од 15 до 20, на сјеверу и југу локално и степен два виша, а на планинама од 12 степени Целзијусових.

Температура ваздуха јутрос у 8.00 часова: Бјелашница минус један степен Целзијусов, Соколац нула, Дрвар, Дринић и Хан Пијесак два, Рибник и Шипово три, Мркоњић Град, Сарајево, Тузла, Чемерно и Калиновик четири, Приједор, Сребреница и Рудо пет, Бањалука, Нови Град, Добој, Зеница, Вишеград и Фоча шест, Мљечаница Србац, Бијељина и Гацко седам, Мраковица, Билећа и Невесиње осам, Зворник 10 и Требиње 11, Мостар и Неум 13 степени Целзијусових.

(Срна) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Славко

09.10.2020 08:54

Овамо код сунца ,мало десно ова два црна круга као два ока,а испод бјело знаци праве вас будалом. Опет мало десно ова црна грана претвара се у слово п и опет се добијау људски ликови то знаци питајте полицију.

ОДГОВОРИТЕ