Бајевић жали због пораза, не замјера фудбалерима

Душан Бајевић, селектор фудбалске репрезентације БиХ након пораза од селекције Сјеверне Ирске у полуфиналу баража за Европско првенство истакао је да нема шта да замјери својим играчима.

Фудбал 09.10.2020 | 08:37
Бајевић жали због пораза, не замјера фудбалерима

"Могу рећи само да ми је жао што нисмо прошли у финале баража. Играчима немам шта да замјерим, дали су све од себе", рекао је Бајевић и нагласио да је БиХ у четвртак навече имала добрих 60 или 70 минута игре, али није имала среће да постигне још један гол.

"У оваквим утакмицама треба имати и среће. Имали смо игру, били смо довољно добри, али то је фудбал и тако се зна завршити. Били смо доста храбри, имали смо шансе али нисмо дали голове. Имали смо доста добрих 60 или 70 минута. Да смо дали други гол било би готово, али није се то десило. Ирци су били храбри и борили се до краја", рекао је селектор.

Нагласио је да не зна да ли ће остати на клупи репрезентације, те да то зависи од људи у Ногометном/Фудбалском савезу БиХ.

БиХ је изгубила од Сјеверне Ирске с 4:5 након извођења пенала, а Бајевић је додао да је играчима дозволио да сами одаберу ко ће на крају шутирати пенале.

(Фена) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Лопта је округла

09.10.2020 09:50

Утакмица је била одлицна..обје репрезентације дале све од себе..

ОДГОВОРИТЕ