Мало ко зна да је Вики и маћеха!?

Позната фолк певачица Вики Миљковић у браку је са композитором Драганом Ташковићем Ташкетом од 1994. године, а у њему су добили сина Андреја, који је недавно напунио 13 година.

Забава 08.10.2020 | 13:49
Мало ко зна да је Вики и маћеха!?

Мало ко зна да Андреј Ташкету није једино дете. Наиме, Вики је Ташкету друга жена, а из првог брака има ћерку Јелену, коју ретко виђамо у јавности.

 

Она живи и студира у Немачкој, а када год је у прилици проводи време са оцем, маћехом и полубратом у Београду.

Вики је једном приликом открила да има сјајан однос са Драгановом ћерком.

 

- Наш син и његова сестра по оцу феноменално се слажу. Он иде у немачку школу, а она му помаже око домаћих задатака и језика. Јелена у Београд долази само током распуста, па он има потребу да је грли и љуби, али и да се свађа с њом. Напросто види да се браћа и сестре свађају па тако и он из чиста мира измисли неки разлог да се споречкају. Изузетно су везани једно за друго - причала је Вики и открила какав је њен однос са Ташкетовом ћерком из првог брака.

- Она је одрастала заједно с нама. Не волим да причам о односу који имамо јер су с тим добро упознати људи из нашег окружења. У једном тренутку нас две смо као мајка и ћерка, а у следећем већ као другарице или сестре. Нас две заиста имамо диван однос - додала је певачица.

Извор: Курир.рс/Сторy Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар