Највиша дневна температура око 17 степени

- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити промјенљиво до претежно облачно, послије подне са више сунчаних интервала на западу, сјеверу и југу, уз највишу дневну температуру око 17 степени Целзијусових.

Босна и Херцеговина 08.10.2020 | 08:32
Највиша дневна температура око 17 степени

Прије подне биће промјенљиво облачно на западу, ведро или умјерено облачно на југу и дијелом сјеверу, а од централног појаса на исток облачно уз услове за слабу кишу, посебно у планинском појасу, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће сунчано са умјереном дневном облачношћу на југу, западу и сјеверу.

Од централних предјела на исток остаје претежно облачно и суво, послије подне и у тим предјелима са сунчаним интервалима.

Дуваће умјерен вјетар сјеверног и сјеверозападног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Највиша дневна температура ваздуха од 12 до 17, на сјеверу и југу локално степен два виша, на планинама од девет степени Целзијусових.

Температура јутрос у 8.00 часова: Бјелашница минус један степен Целзијусов, Чемерно пет, Хан Пијесак шест, Мраковица, Дринић, Соколац, Калиновик и Невесиње седам, Гацко осам, Сарајево, Мљечаница и Билећа девет, Мркоњић Град, Нови Град, Приједор, Рибник, Шипово, Сребреница и Тузла 10, Бањалука, Србац, Добој, Зеница, Рудо и Фоча 11, Бијељина, Зворник, Вишеград и Требиње 12, Неум 14 и Мостар 15 степени Целзијусових. 

(Срна) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Славко

08.10.2020 18:43

Лопов над лоповима.

ОДГОВОРИТЕ