Хрватска певачица постаје мајка у 41. години!

Певачица Маја Шупут поделила је са пратиоцима на друштвеној мрежи Инстаграм да је у благословеном стању у 41. години, и овом објавом све одушевила.

Забава 07.10.2020 | 17:56
Хрватска певачица постаје мајка у 41. години!

- Изненађење! Драги моји, од свих објава и најава, имам пуно већу вест од свих досадашњих. Ова је за нас најлепша, најчудеснија и толико магична да вам не могу описати наше осећаје. Наиме у нашу малу али препуну љубави породицу, долази принова као највећи дар и као карика која је била одувек жељена и само је још она недостајала за наш свемир. Мало је рећи да смо обоје на 7. небу и да је реч узбуђење досегло нову димензију. Напокон је дошао тренутак да вам откријемо слатку тајну и да беба има прву фото успомену на раст у мамином трбушчићу... Данас славимо 15 недеља у нади да це следећих 25 проћи овако лепо и сигурно за нас - написала је Маја, а одмах је уследило много честитки, међу којима су се нашле и Северина и Нина Бадрић. 

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Изненадјењеееее ???? Драги моји, од свих објава и најава, имам пуууунооо вецу вијест од свих досадасњих ?. Ова је за нас најљепса, најцудеснија и толико магицна да вам не могу описати насе осјецаје. Наиме у насу малу али препуну љубави обитељ , долази принова као највеци дар и као карика која је била одувијек зељена и само је јос она недостајала за нас свемир?‍?‍?. Мало је реци да смо обоје у "7 . небу " и да је ријец узбудјење досегло нову димензију. Напокон је досао тренутак да вам откријемо слатку тајну и да беба има прву фото успомену на раст у мамином трбусцицу?... Данас славимо 15 тједана у нади да це сљедецих 25 проци овако лијепо и сигурно за нас . Wисх ус луцк ?

А пост схаред бy мајасупут (@мајасупут) он

- Честитам, дивна вест. Срећно поносним родитељима - написала је Северина. 

Извор: Информер.рс фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар