Отишла је по хеланке и сазнала да има најдуже ноге на свету!

Млада Американка није ни слутила да има најдуже ноге на свету, све док није отишла да сашије хеланке по мери. Сада је она Гинисова рекордерка, а од тада цео свет зна и колико мука има због своје висине.

Занимљивости 07.10.2020 | 15:28
Отишла је по хеланке и сазнала да има најдуже ноге на свету!

Седамнаестогодишња Мејси Карин из Тексаса висока је 208 цм, док дужина њене десне ноге износи 134.3 цм, а леве 135,3 цм. Ипак, она није била свесна да има најдуже ноге на свету све док јој раднице у једној продавници нису понудиле да јој сашију хеланке по мери, пишу на сајту Метро.цо.ук.

Мејси је признала да се она сваког дана због своје висине суочава са бројним потешкоћама – удара главом сваки пут када пролази кроз врата или улази у аутомобил, једва проналази одећу која јој одговара…

Ипак, ова тинејџерка напомиње да су њене дуге ноге велика предност кад игра у одбојкашком тиму своје школе.

Каринова је испричала да су у њеној породици сви високи – тата је висок 195 цм, брат 190 цм, а мама 170 цм. Мејси је сада свргла Рускињу Екатерину Лисину са првог места у Гинисовом рекорду за најдуже женске ноге.

У Гинисовој књизи рекорда где је недавно уписана наводи се да ноге чине чак 60 одсто Мејсиног тела.

Међутим, упркос дугим ногама, она је далеко од титуле највише жене јер рекорд држи Сан Фанг из Кине која је висока 220 цм.


Мејси је рекла и да ц́е охрабрити људе који поседују јединствен изглед и физичке атрибуте да их ‘не скривају, већ прихвате’.

Извор: Нова.рс

Коментари / 0

Оставите коментар