Растино шок признање: Правио сам залихе због короне, држао у веш машини!

Како Курир незванично сазнаје, Стефан Ђурић је на саслушању детаљно испричао како је и када набавио марихуану због које је ухапшен у петак, али није желео да открије од кога ју је купио.

Забава 07.10.2020 | 14:00
Растино шок признање: Правио сам залихе због короне, држао у веш машини!

Стефан Ђурић Раста, како незванично сазнајемо, наводно је тврдио на саслушању у Вишем јавном тужилаштву да је 600 грама сканка, које му је полиција пронашла у стану прошлог петка, намеравао да користи он лично, као и да је дрогу крио у веш-машини!

- Тачно је да је код мене пронађена опојна дрога, али није тачно да сам је држао ради даље продаје. Дрога ми је служила искључиво за моју личну употребу. Ја сам уметник и већ дуго користим марихуану, а и њен сам промотер и сматрам да треба да се користи као лек. Никада раније код себе нисам поседовао оволику количину марихуане, али ми се једноставно указала прилика да ову количину набавим а због ситуације с короном желео сам да се обезбедим. Никад се нисам бавио продајом нити марихуане нити било које друге врсте дроге. Такође, никад нисам користио неку другу врсту дроге, чак ни „бромазепам“ и слично - наводно је рекао Раста.

Репер је у тужилаштву казао да је он лично полицајцима показао где скрива дрогу.

 

- Кад ме је полиција ухапсила, сарађивао сам с њима. Одвео сам их до стана у којем непријављено боравим и показао им место где се ова дрога налази. Марихуана се налазила у купатилу у бубњу машине за веш. Набавио сам је почетком септембра, неких 700-800 грама. Никоме нисам давао на коришћење. Ради своје безбедности и безбедности своје породице, не желим да откријем од кога сам купио дрогу. Не сећам се тачно колико сам је платио, али било је то око 2.000 евра.

Пре претреса стана Ðурић је сам, како је навео, полицији предао наркотике који су се налазили код њега.

- Никад нисам користио ниједну другу врсту дроге. Ја нисам зависан од марихуане и користим је баш зато што сматрам да не могу да будем зависан. Иначе користим 20 грама дневно у 20 џоинта. Дрога која је пронађена код мене била је у доњем вешу, једна ПВЦ кесица. Ову марихуану сам носио са собом јер сам кренуо да покупим свог друга А. Н. Имали смо договор да одемо негде поред реке како бих ја уживао у марихуани - рекао ја наводно Раста.

 

Како смо незванично сазнали, репера су јуче у притвору посетили мајка и адвокат.

РАСТА ИЗНАЈМЉУЈЕИ СТАН И АУТО

 

У јавности и на друштвеним мрежама Ðурић често показује у каквом луксузу и изобиљу ужива, али испоставило се да није тако.

 

- Мислим да ме је полиција ухапсила у Венизелисовој улици. Налазио сам се у својим колима, чекао сам друга. Том приликом сам управљао возилом марке БМW И8, које сам изнајмио преко рентакара. Након што су ме одвели у полицију и питали ме да ли у стану имам нешто недозвољено, ја сам им сам указао на ову адресу у Мачванској и одвео их тамо. Ја живим на другој адреси од оне на којој сам и пријављен, где живе и моји родитељи. Што се тиче адресе у Мачванској, тај стан сам изнајмио јер ми је било у плану да ту живим са женом и дететом. Тамо сам одлазио само да бих уживао марихуану.

 

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Директ

07.10.2020 14:00

Преко пола киле сканка, за личну употребу. :)))

ОДГОВОРИТЕ