Облачно вријеме с кишом, температура до 17 степени

- У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити облачно вријеме с кишом и температуром ваздуха од 12 до 17 степени Целзијусових.

Република Српска 07.10.2020 | 08:27
Облачно вријеме с кишом, температура до 17 степени

Ујутро ће на западу бити облачно, мјестимично са кишом, а у осталим предјелима углавном промјенљиво до претежно облачно и суво, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током пријеподнева у сјеверозападним, западним и југозападним предјелима биће облачно са кишом која ће се током дана ширити на централне и сјеверне, а затим и на остале крајеве.

Јаче падавине, од 20 до 30 литара по метру квадратном, очекују се на сјеверозападу, југозападу и југу.

До вечери ће интензитет падавина слабити, али ће киша и даље падати у источним предјелима. На крајњем сјеверозападу, југозападу и југу очекује се престанак падавина.

До сутра ујутро у већини предјела биће суво.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, прије подне јужни, а у другој половини дана промијениће смјер на запад и сјеверозапад, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 8.00 часова: Бјелашница три, Соколац седам, Гацко и Хан Пијесак осам, Чемерно и Вишеград девет, Сребреница, Невесиње, Иван седло и Зеница 10, Билећа, Мркоњић Град и Тузла 11, Зворник, Приједор и Ливно 12, Бањалука, Добој и Сарајево 13, Бијељина, Требиње и Мостар 14, Градачац 15, те Неум 19 степени Целзијусових.

(Срна)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Славко

07.10.2020 10:09

Озбиљно јел 3.

ОДГОВОРИТЕ