Раста марихуаном снабдевао естраду!?

Стефан Ђуриц Раста ухапшен је у петак, када је полиција код њега пронашла пет грама марихуане, а потом је по налогу тужилаштва урађен и претрес његовог стана у ком је пронађена већа количина сканка.

Забава 06.10.2020 | 18:43
Раста марихуаном снабдевао естраду!?

Он је саслушан пред Вишим тужилаштвом у Београду након чега му је тужилаштво одредило притвор до 30 дана. Са њим је ухапшена још једна особа код које је пронађен кокаин. Након његовог хапшења испливале су бројне информације, међу којима и да је репер наводно снабдевао пола естраде дрогом.

"Сумњамо да је Раста снабдевао марихуаном многе људе са естраде. Није тајна да је он свакодневно дувао, али је веома необично да неко у стану држи толику количину 'траве'. Ти наркотици највероватније су били намењени другим људима, а тужилаштво сумња да је снабдевао пола естраде", прича наводно извор из истраге.

Више јавно тужилаштво ставило је Стефану Ђурићу Расти на терет кривично дело недозвољена производња и стављање у промет опојне дроге, а извор је за "Курир" испричао да се Раста пред судијом наводно бранио да је око 800 грама сканка набавио почетком септембра, да је дрогу платио наводно око 2.000 евра и да је никоме није дао на коришћење.

"Раста је неколико сати пред судијом давао свој исказ и тада је до детаља испричао када и како је набавио дрогу, колико ју је платио... Иако је многима тешко да поверују да је 600 грама сканка, колико је отприлике пронађено у његовом стану, било за личну употребу, Раста је дао своје објашњење и за то. Рекао је да је отприлике почетком септембра набавио око 800 грама сканка и да је, за мање од месец дана, сам потрошио око 200 грама", рекао је извор близак реперу и открио да наводно Ђурић ни по коју цену није желео да открије име дилера од којег је набавио дрогу.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-10-06/10062020044545.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="666" />

"Иако се терети за тешко кривично дело за које је запрећена казна од три до 12 година затвора, Раста није желео да каже ко му је продао дрогу".

Извор: Курир.рс/Инфрормер Фото: АТА имагес

Коментари / 0

Оставите коментар