Општинска шкода без возача слупала мерцедес

- Шкода октавија, власништво општине Босански Петровац, отиснула се у недјељу навече док је била паркирана недалеко од општинске гараже, а потом се закуцала у скупоцјени мерцедес на паркингу оближњег ресторана.

Босна и Херцеговина 06.10.2020 | 07:32
Општинска шкода без возача слупала мерцедес

Повријеђених није било, а видљива су оштећења и на шкоди и на мерцедесу, чији власник Санди Терзић каже да је његово возило старо свега годину дана.

Мада постоје тврдње да је шкоду задњи возио општински начелник Дејан Прошић, он на добар дио наших питања, па ни то, није желио дати прецизне одговоре.

Прошић у изјави за "Независне новине" тврди да је шкода, у моментима када се сама покренула, била паркирана испред гараже општине, а упитан ко ју је посљедњи пут паркирао - није одговорио.

"Има полиција која је направила записник. Ради се о томе да се паркирани ауто помјерио и ударио у неки други ауто. Не знам шта сад ви имате с тим?", рекао је Прошић.

Он нам је, ипак, потврдио да и он понекад користи тај аутомобил.

"Ауто користи онај ко има налог, коме се да дозвола", наводи Прошић.

Упитан колика је штета причињена, он је рекао да не зна и да није процјенитељ, али да је возило каско осигурано.

"Наравно да ћемо покренути поступак да утврдимо ко је ауто паркирао", увјерава Прошић, који на питање колико је општинска шкода стара није могао дати одговор.

Наши покушаји да информације добијемо и од МУП-а УСК остали су безуспјешни, док власник слупаног мерцедеса Санди Терзић истиче да чека процјену штете, али је већ сад извјесно да је велика.

"Ако је отишла шасија, штета је тотална. Двије фелге саме су око 5.000 марака. Ту су још и двије гуме, врата, ретровизор, предњи блатобран, задња врата. Шта имамо даље говорити", каже Терзић.

У моментима кад се све дешавало, како је додао, његово возило је било на паркингу локалног ресторана.

"Након два-три минута чуо сам експлозију коју су изазвале двије гуме које су раздеране о ивицу тротоара. Изашли смо вани и видјели да је ауто одозго слетио низ паркинг. Није га возач закочио никако - нити је ручна била затегнута, нити је возило било у брзини. Возило је паркирао начелник општине Босански Петровац, изашао у зграду општине и након пар минута је контактиран да је ауто ударио у мој ауто", прича за "Независне" Терзић, који додаје да је његов мерцедес каско осигуран.

(Независне) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Мики

06.10.2020 05:58

Е јесте и ви глупи.свака вам цаст.Ето по вама ста сад треба да уради тај нацелник.Надам се да це ово бити ударана вјест у наредних седам дана

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

06.10.2020 07:01

Као прво не треба да вози ауто од 50000 марака.

Name

Децко

06.10.2020 07:10

Треба коњ да призна греске, а не да се бахати пред новинарима!

Name

Ре

06.10.2020 09:10

Мики по коментару се види да си резимски бот.

Name

Зељко

06.10.2020 09:31

То знаци да због бахатих и пијаних возаца цовјек не смије да купи себи нов ауто.

Name

Илија

06.10.2020 11:04

Такво ауто је сигурно возио начелник. Чуј дебила што се правда да вози онај ко има налог. Октавију сигурно није возио портир или неки општински ћао. Признај грешку брате, несреће се дешавају, нико није настрадао.

ОДГОВОРИТЕ