Саша Матић се расплакао у емисији: Изгубио сам доста драгих људи због короне!

Певач Саша Матић присетио се драгих људи које је изгубио у протеклом периоду услед корона вируса, и открио да је након сахране свог пријатеља и сарадника пожелео што пре да напусти Београд.

Забава 05.10.2020 | 18:52
Саша Матић се расплакао у емисији: Изгубио сам доста драгих људи због короне!

- На мене је утицала тако што сам изгубио неке драге људе и добре пријатеље. То тешко доживљавам. Лично ја и моја породица нисмо имали проблеме, није ми сметало што се не ради, што се не путује, само да су ти људи остали у животу и да их није снашло то што их се снашло. То је стварно велики губитак. Када је преминуо мој пријатељ Боб, после његове сахране, био сам у тој некој ситуацији само да идем негде, само да нисам у Београду тих дана, чини ми се да ће ми бити лакше да будем ван Београда - рекао је певач, након чега је заплакао.

Он се осврнуо и на свој приватан живот и истакао да подржава своју децу у свему, и да се не оптерећује око оцена, већ само да је важно да заврше било које школе.

- Ја јесам у души романтичар. Не волим да причам јавно о тим приватним стварима, јер испада да само ја имам децу. То је нека тема коју ја и заобилазим, али за сада су добра деца. Немам проблема. Свакако, мораш да затежеш и попушташ. Сад смо били на мору доле... Кад дају резултате, онда све може. Није важна оцена, али је важно и да заврше неке добре школе и да се изборе сутра за свој статус. Ја им се нећу мешати у избор и занимања, јер сам и ја са 20 година отишао од куће и био сам најсрећнији тада. Сигурно не бих послушао мајку и оца да ме нису подржали у томе и рекли: "Нема сансе, мораш да се вратиш". Какву год одлуку да донесу, ја ћу их подржавати у томе - каже он.

- Ја сам њу освојио на мог покојног пријатеља Кемала Монтена. Ја сам то знао. Сећам се тих неких првих дана. Ја кренем, запевам - рекао је Саша.

Извор:Пинк/ало.рс фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар