Расти одређен притвор 30 дана!

Стефану Ђурићу Расти одређен је притвор од 30 дана због сумње да је продавао марихуану!

Забава 04.10.2020 | 21:55
Расти одређен притвор 30 дана!

Више јавно тужилаштво је од суда тражило да репер буде задржан иза решетака, наводећи да постоји индиција да он није само конзумирао наркотике већ и да се бави трговином њима. Судија је уважио такав предлог и Раста је јуче у поподневним сатима спроведен на издржавање притворске казне.

Према сазнањима Курира, Ђурић је у зграду Палате правде дошао видно нервозан и под тремом, вероватно јер је претпостављао могући исход. Код судије је рекао да он није никакав дилер, већ да је опште познато да само конзумирао марихуану и да је пронађена количина дроге била за личну употребу. У зграду Јавног тужилаштва стигао је ујутро око десет часова и све до два сата по подне је давао изјаву. Након тога одређена је пауза од 30 минута, па је судија саопштио своју одлуку - Стефан Ђурић Раста терети се за трговину опојним дрогама и одређује му се притвор од месец дана.

Репер је из Палате правде одведен полицијским аутом, док су његови сарадници изашли на главни улаз, не желећи да дају изјаве за медије. Његов адвокат Вук Туфегџић рекао је за Курир да Растино задржавање у притвору сматра неоснованим.

- Терете га да ја марихуану држао ради продаје, а сви знају да он није дилер, већ да ју је конзумирао. Сматрам да му је неосновано одређен притвор само зато што је јавна личност, да би се показало да и познати завршавају иза решетака - рекао је он.

Подсетимо, Ђурића су полицајци у петак по подне најпре претресли у центру Београда и нашли му неколико кесица марихуане, а с њим је био још један момак, који је наводно поседовао одређену количину кокаина. Одмах потом наложен је претрес његовог стана на Врачару, где су полицајци пронашли већу количину дроге. Убрзо се огласило Више јавно тужилаштво, које је саопштило да је осумњиченима одређено задржавање до 48 сати.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

 

Коментари / 0

Оставите коментар