Дражану је потребна наша помоћ!

Дражан Вучић (32) се 5 година бори са тумор меланомом у метастази и треба нашу помоћ!                                                                     

Босна и Херцеговина 04.10.2020 | 15:11
Дражану је потребна наша помоћ!

Дражан Вучић (1987) је за болест сазнао тако што се у августу 2015. године обратио љекару након што је примијетио увећање на врату, за које се испоставило да је метастаза меланома на лимфном чвору врата. Од тог дана креће његова свакодневна борба са овом опаком болешћу.

Након двије операције и вишемјесечног лијечења на клиници у Њемачкој, његово здравствено стање се знатно побољшало. Међутим, октобра 2016. године дијагностиковане су му метастазе меланома на мозгу и илијачној кости.

Тада је његов живот добио цијену на мјесечном нивоу – 12 хиљада еура. Поред спроведене радиотерапије за лијечење су му неопходни лијекови за које је за само 21 дан неопходно издвојити поменуту суму.

Да се тумором меланома у метастази Дражан бори са осмијехом и ведрином, одавно би побиједио. Међутим, његова породица због тешке финансијске ситуације није у могућности да обезбиједи неопходна средства за наставак лијечења, због чега је принуђена да затражи помоћ од добрих и хуманих људи.

Помозимо овом младом момку, пуном снаге и воље за животом, да из битке са опаком болешћу изађе као побједник и да оствари своје животе циљеве.

Од 1.10.2020 је активан хуманитарни број 1414 у м:тел мрежи,који важи само месец дана. Стога вас молимо да нам помогнете како би се што више средстава прикупило за Дражаново лечење.

Хвала унапред!

 

 

Коментари / 0

Оставите коментар