Ресторан са ваздушним мехур капсулама у Њујорку - права атркција!

Пластичне мехур капсуле кафеа "Цафе ду Солеил" смештеном у западном делу Менхетна, којима је потребан минут да се поставе и уклоне, постали су права атракција међу становницма Њујорка.

Занимљивости 26.09.2020 | 20:04
Ресторан са ваздушним мехур капсулама у Њујорку - права атркција!

Поготово међу онима који воле јести у дружити се "по отвореним баштама" посебно сад у време јесени кад постаје хладније и влажније али и у ово време коронавируса.

Пластични мехури капсуле су запали за око власнику кафеа " Цафé ду Солеил" Алану Шевреу још у јулу ове године, када је на интернету тражио решење како да његов посао преживи кризу изазвану пандемијом.

"Уз све што се догађа на овом свету, јести у балону отприлике је једно од најбољих искустава које можемо имати. Имају све ,све је сигурно и чисто. Свиђа ми се."“, рекла је Валерие Wортхy, док је вечерала са двоје њених колега.

 

За ове пластичне мехур капсуле који су величине два квадратна метра чистоћа и безбедност, као и заштита од хладноће, кише или снега је оно што воле сви гости овог кафеа.Сада кафе послује супер те је постао права атракција међу становницима Неw Yорк-а

 

Пре ових капсула са ограниченим затвореним капацитетом, Алаин Цхевреуx је рекао да 20 места у време пандемије не би било довољно за плате његовом особљу "А ко би платио да једе на хладноц́и, киши или снегу без некаквог вида склоништа?" каже Алан

 

Тако је 15 пластичних капсула спасило је Алана Шевреа од велике муке и јада . По цени од 400 долара по пластичном мехуру капсули може да стане до шест особа, а купци траже да их резервирају телефоном.

 

Њујорк се залаже да “трпезарија на отвореном” постане трајно решење за хиљаде ресторана који су прихватили овај концепт након што их је погодила пандемија корона вируса, рекао је градоначелник Бил де Блазио.

 

Како би гостима током јесени и зиме било пријатно да седе на отвореном, град ће дозволити да угоститељским објектима да користе грејалице и тенде.

 

Од идуће среде, ресторани у Њујорку ће моћи да примају госте и у затвореном делу, али тако да користе само 25 одсто својих капацитета, пише агенција Ројтерс

 

"Породице то воле. Деца то воле. Пријатељи који желе да се окупе то воле “, рекао је Цхевреуx "Киша је падала пре неколико недеља, средином недеље, пљуштала је... Сви који су били унутар тих мехуриц́а-капсула имали су предивно суво кишно искуство.

Извор: Занимљивостидана.цом

 

Коментари / 0

Оставите коментар