Романа пристала да уђе у ријалити и изнесе све о скандалу!

Романа Панић је наводно недавно прихватила понуду продукције да за 100.000 евра уђе у ријалити, у којем ће, између осталог, испричати како је завршила иза решетака!

Забава 26.09.2020 | 13:02
Романа пристала да уђе у ријалити и изнесе све о скандалу!

Како каже извор, Романа је добила ову понуду чим је крочила из Аустралије у Србију.

 

"У први мах није желела ни да саслуша пословну понуду, која је, додуше, била знатно мања од ове последње коју је недавно прихватила, а која досеже невероватних 100.000 евра. За тај новац је пристала и да исприча све детаље пљачке и хапшења", испричао је извор близак певачици. Како је рекао, Панићева је неколико пута одлазила на ружичасту телевизију и тајно се састајала са главним продуцентима и сваки пут је имала нове захтеве, а тек недавно је успела да се нагоди.

"Прво су јој нудили знатно мањи хонорар, али она није желела ни да чује. Осим што је подигла себи цену за невероватних 100.000 евра, захтевала је и да не буде свих девет месеци у ријалитију, већ да остане максимално пет", испричао је добро обавештени извор и додао да је имала још неке захтеве.

 

"Тражила је фризера једном недељно, као и да не буде кажњавана ако спава дуже од осталих задругара. Да јој се не одузимају хонорари и да део новца добије на руке, пред сам улазак у ријалити", испричао је извор.

 

Романа Панић би наводно требало да се усели пред Нову годину.

Подсећања ради, Романа и њен вереник су почетком ове године, у аустралијском граду Бризбејну, извршили кривично дело пљачка банкомата, чиме су противправно присвојили на десетине хиљада евра. Обоје су ухапшени у полицијској акцији, а након што су неколико месеци провели у тамошњем затвору, недавно су изручени Србији.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

 

 

Коментари / 0

Оставите коментар