Требињу требају људи који иза себе имају резултате

У Требињу је сазрело вријеме за промјене и сада је тренутак  да се у овом граду отвори нова, боља, страница историје, казао је данас предсједник СДС Мирко Шаровић, након разговора са грађанима у којима су учествовали и посланици  СДС и ПДП  у НСРС.

Република Српска 25.09.2020 | 20:05
Требињу требају људи који иза себе имају резултате

Они су са грађанима разговарали о актуелној ситуацији у Требињу и Републици Српској и поручили да је талас промјена незаустављив.

„Атмосфера у разговору са грађанима говори да је потпуно сазрело  вријеме за промјене.  Исто тако дошло је вријеме када треба стати са подјелама. Вријеме је да развијамо и Требиње и Бањалуку и отворимо  нову страницу“, казао је Шаровић.   

Драшко Станивуковић, посланик ПДП, је казао да ће ПДП дати безрезервну подршку Илији Станковићу, кандидату  СДС-а, ПДП-а, Листе за правду и ред и Херцеговачког народног покрета за градоначелника Требиња.

„Ширимо талас промјена, енергије који посланици из Народне скупштине преносе у сваки дио Републике Српске. Требиње је град који један од наших приоритета у којем очекујемо промјене и због тога ПДП даје безрезервну подршку Станковићу“, казао је Станивуковић.

Посланик СДС Небојша Вукановић каже да је Илија Станковић најбоље показао како се одговорно понаша према јавном добру.

„У питању је прави домаћин, а најбоља потврда за то је податак да је за вријеме док је био директор Хидроелектрана на Требишњици годишњи профит тог предузећа био 14 милиона КМ. Ово предузеће данас годишње ствара 20 милиона КМ губитка“, казао је Вукановић, истичући да ти подаци најбоље говоре какав би град Требиње могао бити, ако га буде водио један домаћин. 

Илија Станковић, кандидат за градоначелника Требиња, је рекао да је се у овом граду нагомилало много проблема који се што прије морају почети рјешавати.

„Сви учесници  данашњег састанака су размијенили своја искуства што ће нам бити од велике користи. Ми имамо исти циљ како створити боље услове живота за грађане, како у Требињу, тако у и свим другим градовима и општинама“, казао је Станковић. 

Скупу је присуствовао и представник “Херцеговачки народни покрет – Родољуб Драшковић”, Раденко Драшковић.

(БН)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Источно Сарајево

25.09.2020 19:33

Станковић има веће шансе.Једино крађом гласова га могу побједити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

25.09.2020 19:49

МИРИСЕ НА ПРОМЈЕНЕ У ТРЕБИЊУ.........ГОТОВ ЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мед.радник

25.09.2020 19:53

А којем то граду не требају они који имају резултате иза себе, само што таквих нема...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јинг јанг

26.09.2020 03:11

Како нема?!?!Има их доста,само сто би за свој минули рад требали по десетак година у Кпз Туњице.

Name

ТЕШКО НАМА

25.09.2020 22:14

ПРИЧАТЕ ГЛУПОСТИ. КО ТО ИМА РЕЗУЛТАТЕ ИЗА СЕБЕ. МОЖДА ЛУКА ПЕТРОВИЋ ЗВАНИ ПАБЛО ЕСКОБАР КАМЕЊАРКО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

26.09.2020 04:32

Побогу ако мислите у промјене са Шаровићем, у заблуди сте. Његом ментални склоп је исти као у владајучој црвеној секти. Ако он буде доносио промјене, промјена нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Огорцени

26.09.2020 09:43

Промјене су потребне,али са оваквим људима који само гледају гдје да се уграде теско. Мирко Саровиц нема "зивота" ни снаге за те промјене. Нама требају неки нови постени и неискварени људи ( ако таквих у Р.С.висе има). Угледајмо се на брацу црногорце и расцистимо ово људско смеце из странака и дрзаве.

ОДГОВОРИТЕ