Бане Мојићевић проговорио о разводу: Већ годину и по живимо одвојено!

Бане Мојићевић, победник прве сезоне „Звезда Гранда“, развео се пре две недеље са супругом Милицом, са којом има сина Радоша (7) и ћерку Машу (5).

Забава 25.09.2020 | 20:19
Бане Мојићевић проговорио о разводу: Већ годину и по живимо одвојено!

Они су ставили тачку на заједницу дугу седам година, а како каже, и једном и другом је свануло након те одлуке да живот наставе одвојено.

- Да сам знао да ће ми бити овако, раније бих се развео. Буквално сам процветао. И не само ја, рекао бих и да је Милици свануло. Обоје смо сада срећнији и задовољнији, а наш однос је искренији и здравији - рекао је ексклузивноБане Мојићевић и објаснио како је све почело.

- Једноставно смо се удаљили. Свако је живео за себе... Пре годину и по дана смо се раздвојили и живели одвојено, а недавно смо и тај папир потписали и званично се развели - каже он и додаје:

- Већ дуго нисмо пар. Дао сам и себи и њој времена да преболимо, да одболујемо то што нисмо успели, а у исто време и шансу да се нешто промени. Међутим, за то време смо још више схватили да нам је обома тако боље и дефинитивно се договорили да се и папиролошки разиђемо - каже Бане. Породица га је у намери да живот настави самостално подржала, јер им је његова срећа важнија од свега другог.

- Нисам се женио да бих се разводио. Осећам се пораженим што нисам успео у намери да сачувам ту заједницу, али кад с партнером више не осећате оно што сте осећали, онда није у реду да живите живот у којем ни једно од вас двоје није испуњено - објашњава Бане и додаје да су након разлаза његова бивша супруга и он постали најбољи пријатељи. Иако би многи рекли да је за развод крива трећа особа, Бане то негира.

- Није било прељубе, није било скандала. Једноставно смо се удаљили, заћутали... Изгубили смо нит. Добили смо децу, али смо изгубили нас. Као да је то и била наша мисија, да изродимо децу и разиђемо се - каже Бане.

Извор: Курир.рс/ Ало Фото: принтсцреен 

Коментари / 0

Оставите коментар