Џеј Ло ископирала Ану Николић, снимила идентичан спот!

Ко каже да само наши певачи копирају светске звезде? Џенифер Лопез (52) украла је идеју за спот од Ане Николић и снимила сцену идентичну њеној из видеа за песму "Било је лепо".

Забава 25.09.2020 | 15:25
Џеј Ло ископирала Ану Николић, снимила идентичан спот!

Латино дива објавила је спот за дует с Малумом "Па ти", а неки моменти изненадили су многе који прате Ану Николић. У видеу најпопуларније певачице света примећују се одређене сличности са сценама из Аниног спота објављеног 14. фебруара, чак осам месеци раније.

На почетку видеа Џеј Ло седи у башти луксузне виле и чита новине које су пуне текстова о њој, баш као што то ради Николићева. Интересантно је да Џенифер има идентичан турбан на глави као наша певачица, као и наочаре за сунце, а пије и чај из чајника, дакле, ради све што и Ана. На крају сцене Џеј Ло баца новине са терасе, што, гле случајности, ради и наша звезда.

Верујемо да је Николићевој било драго када је видела да ју је једна светска дива ископирала и узела њене идеје за спот, али се још увек није оглашавала овим поводом. Ипак, сигурно је да ће Ана опростити колегиници, јер је пре неколико година и она њу ископирала. За песму "Воли ме, воли ме" Николићева је снимила видео који подсећа на компилацију спотова Џенифер Лопез, Мараје Кери и Бијонсе. Од Џеј Ло је узела сцену за спот "Wаитинг фор тонигхт", где се Ана ваљала по води пуној тропских биљака, баш као и њена светски славна колегиница.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Директ

25.09.2020 15:05

И Аппле је изумио компјутере. :)))

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринута

25.09.2020 16:06

Дзеј Ло ископирала српкињу? ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрква

25.09.2020 16:12

ХАХАХАХА, смањите дозивљај. И Ана и Лопез су копирале ТРЕЋИ сппт који је снимљен прије 10-ак година.... прогооглајте мало, дјеца нам се смију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свашта

25.09.2020 16:35

Ма не будите смијешни. Знате ли откад се жене овако замотавају и сликају? Од давнина... Испаде сад сви копирамо њих двије...

ОДГОВОРИТЕ