Шаровић и Бореновић подржали Дејана Којића за начелника Лакташа

Предсједници Српске демократске странке и Партије демократског прогрса посјетили су данас општину Лакташи и том приликом састали се са Дејаном Којићем, заједничким кандидатом ове двије партије за начелника општине Лакташи.

Република Српска 23.09.2020 | 18:16
Шаровић и Бореновић подржали Дејана Којића за начелника Лакташа

„Лијепо је данас овдје бити дио СДС-а и ПДП-а јер имамо одличног кандидата Дејана Којића који је млад, перспективан и способан и који има велике шансе да побједи и да много тога пружи овој локалној заједници. Општина Лакташи би по нама требала да буде много развијена него што је сада јер она  у довољној мјери и не користи све оне бенефите и ресурсе које има“ – казао је Шаровић који је Којићу дао безрезервну подршку у трци а начелника.

Подршка СДС-овом кандидату дошла је и из ПДП-а. Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић казао је да очекује побједу опозиције у Лакташима.

„Ово је општина која има посебан значај и у којој је најслађе побиједити. И зато са великим ентузијазмом и колико видим великом подршком грађана улазимо у ову кампању“ – казао је Бореновић. 

„Заједничким снагама СДС и ПДП и сви слободномислећи грађани Лакташа, а видим да је све више оних који се не боје, изборићемо се за побједу и утабати стазу за изборе 2022  који ће показати да ли Република Српска иде странпутицом или путем развоја, будућности и слободе. Када прошетам градом и погледам у очи нашим људима видим да сви хоће промјене, људи хоће промјене, напредак, нормалан и слободан живот“ – поручио је лидер ПДП-.а.

Заједнички кандидат СДС-а и ПДП-а за начелника општине Лакташи Дејан Којић није крио задовољство посјетом двојице лидера партија којима се свесрдно захвалио.

„Лакташи су специфична општина јер ова општина, насупрот уобичајеном мишљењу,  крупним корацима иде уназад. У Лакташе нити се шта улаже нити се шта ради, већ десет година. СДС у ову борбу улази потпуно спремна. Ово је битка за повјерење народа, за праведнији систем који ће цијенити знање, способност и квалитет сваког појединца“ – нагласио је Којић.

Представљању кандидатуре Дејана Којића, прсустовали су посланици из Клуба СДС у Народној скупштини Републике Српске. Посланик из Лакташа Жељко Бабић поручио је да је част да за чело Лакташа СДС може да понуди универзитетског професора као што је Дејан Којић. 

„Са Дејаном на челу убјеђени смо у побједу 15. новембра!“ – закључио је Бабић.

(БН)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Рудар мрког угља...

23.09.2020 16:56

Има 50% шансе да побједи и 100% шансе да изгуби...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дечко

23.09.2020 19:15

Неће имати 3000 гласова на цијелој територији општине

ОДГОВОРИТЕ
Name

карат

23.09.2020 19:53

па колики су ти лактаси када све у дрзави зависи од њих

Name

Ре карат

24.09.2020 00:19

Вукојебина...

Name

Србољуб Влаховић-Цигановић

24.09.2020 11:20

Којој држави?

Name

Тзв рс

24.09.2020 11:21

НИЈЕ ДРЖАВА!

Name

Ре децко

24.09.2020 12:47

Децко покриј се по усима цовјек је проф др за разлику од вас сељацица сто неби добио

Name

Херц

25.09.2020 08:21

Опозиција због људи као сто су Саровиц, Бореновиц и компанија не представља никакву конкуренцију црвеним. Поред оваквих СНСД мозе владати јос стотину година,назалост. Људи макните се висе из политике,имали сте и ви својих пет минута које нисте искористили ,препустите политику неким новим лицима,паметним људима

ОДГОВОРИТЕ
Name

111

13.11.2020 20:16

свака ти је да засутис колико си малоуман :Д скини секту, у недељу сви на изборе!