"Пројекти из буџетске касе нису ваше заслуге"

Чланови Народног покрета ''Бањалука зове'' окупили су се данас на кружном току у бањалучком насељу Лауш. Са транспарентима у рукама поручили су функционерима власти да пројекте финансиране из буџетске касе престану представљати као личне заслуге.

Република Српска 20.09.2020 | 10:59
"Пројекти из буџетске касе нису ваше заслуге"

Хвала вам што у нашем граду не постоји привреда. Хвала вам што нам допуштате да живимо. Хвала вам што вашу предизборну кампању финансирате нашим парама. Само су неки од натписа на транспарентима које су држали чланови Народног покрета "Бањалука зове".

''Заиста смо огорчени и поручујемо свим одборницима владајућих партија и свим функционерима да престану да се хвале са радовима које изводе народним новцем. То је срамота. Када буду сами дизали кредите и сами их отплаћивали из својих џепова, онда нека ходају улицама овог града  и да говоре да су нешто асфалтирали. То је заиста поражавајуће то је типична предизборна манипулација'' – поручује  Мирна Савић – Бањац из Народног покрета ''Бањалука зове''.

''Захваљујемо им се што су нам направили брзе цесте. С обзиром да су уништене све друге вриједности у нашем систему ове брзе цесте ће одвести наше младе нараштаје у иностранство'' – каже Диана Цвијић из Народног покрета ''Бањалука зове''.

Театар апсурда се наставља – поручују из Народног покрета Бањалука зове. Тврде да су све уочљивије аномалије у изборном процесу.

''Имамо лажне кандидате, а то су народни посланици. Чекамо да Закон забрани коначно постојање могућности кандидатуре народних посланика на листе за градске и општинске скупштине, јер то су сигурно лажни кандидати који неће ући кад освоје мандат'' – каже Саша Лазић из Народног покрета ''Бањалука зове''.

Из Народног покрета "Бањалука" зове тврде да је од 69 политичких субјеката пријављених у Бањалуци, преко 50 лажних. 

БН ТВ

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Бањалучанин, рођени

20.09.2020 09:43

Свака част!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

20.09.2020 13:44

Све су им данас пројекти и кад посадиш дрво у парку.

Name

Све је игра

20.09.2020 10:59

Све је лаж. Станивуковић је нови градоначелник а СДС и ПДП узимају власт. Ови садашњи су се накрали довољно и пустиће да изгубе власт јер је све разграбљено, град задужен до гуше, ентитет такође и њима је боље тако јер излаз не виде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хе Хе

20.09.2020 11:55

Код изводјења било каквих радова који се финансирају из буџета, искључиво се гледа приватни интерес, утаљивање, талови и дилови. Тачно је да имамо асвалт, кружне токове али све то је од народни пара, то значи да би било који преседник мјесне заједнице знао усмјерит новчана средства тамо гдје треба. Нема мјеста хвалисању.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Демиан

20.09.2020 13:19

Колико морас бити јадан да се хвалис како је изградња крузног тока твој крајњи домет. Колико морас бити јадан да повјерујес да је изградња крузног тока заиста велики успјех. Несто сто се у 21. вијеку подразумијева, у биједној Републици Српској се истице као велики успјех. Колико смо јадни као народ који трпи ове корумпиране моралне наказе на власти тако дуго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

један,

20.09.2020 14:17

2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

20.09.2020 16:58

Би ли они мозда дали своје паре за пројекте. Ако је тако гласам за њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андриц

20.09.2020 19:35

Па тако размисља свако ко има грам мозга.Лако је градити насим парама,задузивати се,дизати кредите,и све то помпезно приказивати на телевизији,бусати се у прса.Засто нису смањили јавни дуг,па онда изасли и рекли народу да висе нису дузни 5 хиљада по глави становника,вец 4 хиљаде.Е па онда моземо сви у 20х изаци на балконе и аплаудирати.Овако,они не могу подици руку да аплаудирају,јер су им руке заузете бројањем пара...Стока!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Невјероватно!!!!

21.09.2020 12:08

Али сто је најгоре у свему овоме....ти посланици, одборници који се убисе од позирања и гурања пред камерама, а који кобајаги "отварају" мостове од 2м, крузне токове , путеве од 900м, 1/2/10 км ....То су људи који не знају за стид, образ, морал. Питам се има ли ико нормалан и писмен у тој секти и како се сами себи висе не гаде?!

ОДГОВОРИТЕ