Долазак младих доказ снаге СДС-а у Бијељини (ВИДЕО)

Изражавајући задовољство доласком младих људи у странку кандидат те странке за градоначелника доктор Љубиша Петровић је рекао да је долазак младих људи у СДС снага те странке која ће им пружити шансу да дају допринос развоју града и Републике Српске.

Република Српска 19.09.2020 | 17:01
Долазак младих доказ снаге СДС-а у Бијељини (ВИДЕО)

Једна група младих људи, њих 50, данас су се учланили у Српску демократску странку у Бијељини, гдје ће заједно са кандидатом за градоначелника доктором Љубишом Петровићем дати допринос за бољу будућност Бијељине и Семберије.

Српска демократска странка у Бијељини је прочишћена и најбољи доказ за то је што смо постали привлачни за младе људе, казао је данас у том граду замјеник предсјендика СДС-а Радо Савић.

Изражавајући задовољство доласком младих људи у странку кандидат те странке за градоначелника доктор Љубиша Петровић је рекао да је долазак младих људи у СДС снага те странке која ће им пружити шансу да дају допринос развоју града и Републике Српске.

"Оно што могу обећати јесте да ћемо радити заједно у креирању и развоју БИјељине и Републике Српске. Посебан акценат ће бити да се младим људима омогући да учествују у креирању наше зајендичке будућности", казао је Петровић, наводећи да ће бити повећан износ стипендија и број студената који ће то добијати.

"Трудићемо се да препознамо и омогућимо да млади у друштвеном животу града дају већи допринос него је то био случај до сада кроз отварање нових радних мјеста", казао је Петровић.

БН ТВ

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

???

19.09.2020 15:49

"Странка ће им пружити могућност да нешто направе, напредују. Значи без странке ништа? То је та новина која се нуди или???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мј.

19.09.2020 16:03

Или ако не побједе на изборима и не испуне им оно сто су им обецали млади це да врате цланске и правац Њемацка.

Name

Луле

19.09.2020 16:03

Ре??? Твој ментални склоп овај текст не може да схвати. Покушај још који пут прочитати. Можда и схватиш.

Name

Ре

19.09.2020 16:07

Ма сви исти дају радна мјеста за фотеље.

Name

гога

20.09.2020 06:12

Страначко запошљавање је једини мотив младом човјеку да се учлани у странку,буквално ми на политичкој сцени у РС имамо такмичење странака у партијском запошљавању.То је извор зла у РС-у.Резултат је одлазак младих у иностранство.Неки дан причам са једном особом,уписала прву годину социјални рад и учланила се у странку да припрема терен за запошљавање.

Name

Догена-а

19.09.2020 16:56

Да ли категорија људи који су образовани,стручни,а нису ни у једној странци има неки респектабилан статус,да ли њих неко помиње.У једном коментару каже се да неке странке нуде краткорочна рјешења својим младим члановима,а друге дугорочна. Да ли неко каже младим људима који можда закуцају на врата било које странке,да треба да се боре за друштво компетентних,одговорних и образованих људи и да ће то бити примарни параметар,а не страначка потпора. Када неко треба да добије важну друштвену функцију,кључни параметри су сртучност,одговорност,свијест о општем добру а не само личној користи.Такође,појам млад је врло релативан, и није само ствар година,него рада на себи,усавршавања,интелектуалне ширине и сл.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни РС

19.09.2020 20:01

Респект за овај текст, свака вам цаст надам се да овако и мислите и питате се и да није само ово написано. Назалост теско али не и неостварљиво јер овај пропали уцмали странацки сиатем је пропаст за Републику Српску. Готово да је највеци сљам и тупадзија испливао и досао до неких вазних функција које нама итекако су знацајне за опстанак,а нема појма о зивоту осим о лицном интересу да пуни своје дзепове, док стварно млади и стварно сколовани људи немају никакве сансе. Знамо да је досло вријеме сто казе писац нас " Кад будала проговори а паметан зацути" . Треба се свом снагом борити против ове пропасти.

Name

Постено

19.09.2020 21:14

Имас мој глас,текст за 10.

Name

Догена-а

19.09.2020 21:56

Има једна интересантна при;а о два голуба,који су видјели да су неком сиромашном и поштеном човјеку коме су разбојници запалили кућу.Један голуб је ишао до воде и узимао мало воде у кљун и просипао на ватру.Други му је рекао зашто то ради,када не може угасити.Он му је одговорио да жели да покаже на чијој је страни. Писање коментара на неку вијест не може нешто промијенити али може истаћи потребу за постојањем квалитетног јавног мњења,независних интелектуалаца и сл.који ће бити добар друштвени и вриједносни параметар.У свим земљама постоје и странке и политичари, али треба афирмисати свијест у том смислу да образовање,компетенције,одговорност,осјечај за опште добро буде примарни фактор у свему.

Name

Има

19.09.2020 21:39

Овдје кад се спомиње “за добробит РС” мисли се ја добробит странке и њених чланова . Либо њој за РС и за народ . Утрпати себе и људе на буџет ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не не

20.09.2020 11:39

Ниси у праву јер тако мисле само они који су запослени преко Странке а свјесни да не вриједе и да нису то заслужили. Пуно је здраве омладине Српске и доћи ће и њихово вријеме а за почетак подржати промјене и само промјене. Италијани имају педесету владу и шта им фали. Промјене и само промјене, скидај Мичу метузалеме стављају овог доктора наука, скидај све и мијењај све и не бој се никога и ничега. Доста је и Рудоња и Мудоња, и Спирица и Мајкицке јер су се накрали довољно за пет живота. Мијењај народе све сто се да замијенити, мијењај на изборима као сав нормалан свијет, мијењај као у ЦГ, издаји само и гласај и биће промјена.

Name

Семберац

20.09.2020 10:12

Браво, доктор до побједе

ОДГОВОРИТЕ