СДС: Тема наредног перформанса ће бити папци

Чињеница да су се у харангу  против бањалучког  СДС, у којој се увредама и тужбама  покушава спријечити разоткривање афера, сада укључили и политички прелетачи, даје нам додатну енергију да истрајемо у борби за бољу и праведнију Бањалуку , поручили су из Градског одбора СДС Бањалука.

Република Српска 17.09.2020 | 14:16
СДС: Тема наредног перформанса ће бити папци

Сматрамо да је крајње некоректно да једна новоформирана партија сачињена од политичких прелетача, ничим изазвана, вријеђа државотворну странку.

Из ГО СДС Бањалука су поручили да ће борба против друштвене болести зване папци, која је у политичком животу Бањалуке достигла епидемиолошке размјере, у наредном периоду  бити главни приоритет медијског дјеловања бањалучког СДС, укључујући и перформансе.

Сматрају да странке, које нису настале на основу изборне воље грађана, немају легитимитет да учествују у политичком дискурсу.

 „Свесни смо да се групација, која је настала као нуспроизвод трвења у владајућој коалицији, данашњим нападом на СДС само жели додворити својим политичким покровитељима“, наводе из ГО СДС Бањалука.

Ванпарламентарна Социјалистичка партија Српске саопштила је да су перформанси које изводи СДС, носајући музичке инструменте, показатељ безидејности некада најјаче опозиционе странке.

Ванпарламентарној странци СПС, која је настала циепањем Социјалистичке партије, је засметало што је СДС јуче симболично поклонио "миксету" Игору Радојичићу да га подсјећа на репресију над грађанима.

(БН) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Фоца

17.09.2020 13:37

Е људи сто не могу оног Стевандица ни на слици видјети!!Па ко мозе за ону биједу дебелу гласати,поготово за ове људе сто су на листи из Фоце.Све безвезњаковици!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Свима

17.09.2020 15:45

Да ли треба осуђивати како кажу "прелетаче" Сјетимо се 2007 године, бивши предсједник СДС Драган Чавић је поцијепао СДС од кога се више странка није могла опоравити, али СДС односно руководству СДС није сметало да од 2010 године пуних 8 година буду у коалицији, СзП, даби их Чава дефинитивно издао крајем 2018 године. Руководству СДС замјерам што се лако одриче високопозиционираних људи у странци који после изласка или искључења из странке за собом одведу и приличан број чланова странке, неки ће рећи "чистимо редове" од тог силног чишћења чак у 12 општина нема кандидата за предстојеће изборе, између осталих то су Шамац, Мркоњић Град, Челинац. Није све до "прелетача" нешто нештима и у ужем руководству СДС.

Name

Скептик

17.09.2020 13:54

СДС прави перформансе умјесто да поведе народ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џем

17.09.2020 15:02

Баш би волио да видим тај перформанс са папцима послије Голф 2 и миксете

ОДГОВОРИТЕ
Name

папак

17.09.2020 20:52

Па срецно вам сдс-овци, имаћете онда пуне руке посла. Све сами папци: демос, спс, ус...

ОДГОВОРИТЕ