Регион бруји о Ћани, и њеном доласку на свадбу камионом, а шта каже певачица!?

Певачица Станојка Митровић у народу познатија као Ћана, направила је спектакл када се на једној свадби пре двадесетак дана појавила у камиону.

Забава 16.09.2020 | 22:22
Регион бруји о Ћани, и њеном доласку на свадбу камионом, а шта каже певачица!?

Тек сада снимак је постао веома виралан на друштвеним мрежама, а Ћана је објаснила како је дошло до оваквог изненађење за младенце, али и све пристуне госте.

 

"То је била жеља домаћина. Имају велику фирму камиона, а мајка од младожење је изразила жељу, ако није проблем да им изађем у сусрет и на весеље дођем камионом? Рекла сам да све што може да причини задовољство младенцима, није никакав проблем. Од јутрос ми пишу бројни пријатељи, видим да је прави хаос настао са тим снимком. Није ми први пут да правим оваква изненађења, било је свега. Од тога да се испред младенаца појавим у лимунзини, до хеликоптера, али видим да је камион изазвао велику пажњу", прича Ћана и додаје:

"Искрена да будем, било ми је необично када су ми рекли да желе да се појавим камионом, јер из техничких разлога то је веома отежано. У првом тренутку рекла сам да нема смисла пошто праве славље код куће. Тачније, то је било на великом паркингу њихове фирме, где је су подигли шатор, те декорисали да све изгледа веома лепо. Неколико дана пре тога су склонили камионе. Занимљиво је и то да је тај камион са којим сам се појавила стигао два дана пре свадбе, те је био потпуно нов. Имао је нула пређених километара, а породица је била срећна што је стигао како су желели. Потом је настао проблем јер је камион био много виши од шатора, али су на крају направили измену око висине шатора и звали ме да кажу да су се ипак одлучили да буде тако како су замислили. Рекла сам да морам да се појавим у панталонама, јер је доста високо. Није било лако извести све", прича певачица и додаје:

"Требала сам да почнем да пева 150 метара даље од шатора, не чујем матрицу и музику, те сам морала да зовем преко мобилног клавијатуристу како би ми пустио песму када крене, а ја сам потом у камиону почела да певам. Чим су ме угледали, видела сам да је то био шок за младенце. Онда је настао општи хаос, људи су сви појурили напоље да виде", објаснила је до детаља Ћана. Како каже, не оптерећује се негативним коментарима на друштвеним мрежама, јер није урадила ништа лоше:

"Испоштовала сам људе, ништа ту није вулгарно или проблематично. То је била њихова жеља и сасвим је нормлано да то урадим, а да тиме никога не угрожавам. Сваки пут што је у домену моје моћи урадићу за домаћина", поручује певачица.

Извор: Курир.рс/Блиц Фото: принтсцреен

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Инжењер

17.09.2020 11:39

Невјероватни сељобери и простаци. Грознооо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цана

17.09.2020 21:30

Легенда од зене.БРАВО!