Тања Савић: Што ми више бране контакт са децом, то сам јача!

Тања Савић обратила се пратиоцима из родног села Радинац код Смедерева, где тренутно борави код родитеља, који јој помажу да преброди најтежи животни период.

Забава 16.09.2020 | 19:43
Тања Савић: Што ми више бране контакт са децом, то сам јача!

- Што ми више бране контакт са мојом децом, то сам јача! Не могу ми ништа! То су људи без осећаја! Све има своју наплату. Љубим вас све пуно и само чекам датум за суђење! - написала је у најновијој објави певачица, која је покренула поступак и алармирала органе и у Србији и у Аустралији, како би поново била са својом децом.

 

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сто ми висе бране контакт са мојом децом, то сам јаца! Не могу ми ниста! То су људи без осецаја! Све има своју наплату. Љубим вас све пуно и само цекам датум за судјење! ??? #тањасавиц #љубав #среца #радост #мyсонс #мyеверyтхинг ?‍?‍?

А пост схаред бy ТАЊА САВИЦ (@тања_савиц_привате) он <тиме стyле="фонт-фамилy: Ариал,санс-сериф; фонт-сизе: 14пx; лине-хеигхт: 17пx;" датетиме="2020-09-15Т19:22:32+00:00">Сеп 15, 2020 ат 12:22пм ПДТ

<сцрипт срц="//www.инстаграм.цом/ембед.јс">

Подсетимо, Тањин муж Душан Јованчевић узео децу и одвео их у Аустралију, те их певачица од априла ове године није видела, а последњих недеља супруг јој брани и да се са наследницима Максимом и Ђорђем чује путем Вибера.

Извор: Курир.рс Фото:АТА имагес

Коментари / 0

Оставите коментар