Слобу Радановића вереница тукла на плажи у Будви!?

Слоба Радановић и његова вереница Јелена Ђуричанин посвађали су се на црногорском приморју, а Јелена је наводно и ударила певача.

Забава 16.09.2020 | 15:24
Слобу Радановића вереница тукла на плажи у Будви!?

Јелена је наводно полудела што Слоба није јавно реаговао на Кијину провокацију да би певач због ње оставио вереницу!

"Јелена је постала алергична на Кију! Луди што Слобу и фанови и новинари стално питају за бившу жену, а не за њу. А кап која је прелила чашу био је Кијин интервју у коме је Слобу назвала 'паћеником и лошим избором, који би се помирио са њом да она хоће'. Јелени је пао мрак на очи кад је то прочитала и направила му је сцену на плажи", започиње извор близак пару, који је инсистирао на анонимности.

Јелена се није обазирала на туристе у Будви и почела је да урла на вереника.

"Докле више та Кија?! Да ли ће твоје име заувек бити поред њеног? Када ће престати да прича о теби, што те се више не окане? И зашто ћутиш, бре?! Зашто јој не запушиш уста, зашто је не испрозиваш?! Је л' си ти срећан што те и даље повезују с њом? Још је волиш, зар не", урлала је Ђуричанинова на Радановића, који ју је неколико минута немо гледао.

Потом је, према речима извора, покушао да је смири. Рекао јој је да га не занима бивша жена и да је она његова једина и највећа љубав, али Јелена је и даље вриштала. Наводи се да се пар касније ипак помирио.

"Направила му је сцену, сви смо гледали у њих. Тада је Слоба почео да се пакује, а она је одлепила и ухватила га за руку. Тргнуо се и кренуо ка хотелу, а она га је зауставила и ударила га неколико пута! Слоба јој није узвратио, само се покупио и отишао. Јелена је била још десет минута на плажи, а потом је и она отишла у хотел. Не знам шта је даље било, али сам их после два дана поново видео заједно, па претпостављам да су се помирили", завршава причу саговорник.

Подсетимо, Слоба је пре нешто више од годину дана започео везу са Јеленом, која је тада још била удата. У међувремену се развела, а Слоба ју је запросио почетком године. Свадбу су планирали за пролеће, али су је одложили због пандемије коронавируса.

Слоба није добио батине само од Јелене. Кија је у Задрузи 1 неколико пута шамарала тадашњег мужа, а прошле године се писало да га је кухињским ножем напала у његовом стану. Радановић није избегао ударце ни од бивше љубавнице Луне Ђогани, која га је у истом ријалитију после једне жестоке свађе изударала.

Извор: Мондо.рс/Информер Фото: АТА имагес

Коментари / 0

Оставите коментар