Рада Манојловић најгледанија на овим сајтовима! (ФОТО)

Рада Манојловић једна је од најпопуларнијих Српкиња на два порно-сајта. Поједини певачицини снимци са наступа најгледанији су на порталима за одрасле, а један од њих има више од 300.000 прегледа.

Забава 15.09.2020 | 22:22
Рада Манојловић најгледанија на овим сајтовима! (ФОТО)

Није новина да фотографије јавних личности постану порнографски материјал, али Манојловићева је на сајтовима за одрасле постала једна од најпопуларнијих.

Након што је пре неколико година једна веб-страница која пласира такав садржај објавила Радине слике под називом "Секси певачица Рада Манојловић", други су отишли корак даље.

Порнографски сајт XНXX предњачи у томе. Они су објавили неколико видео-снимака певачициних наступа, а све то постало је хит на Твитеру. Неки корисници ове друштвене мреже шеровали су "Радин успех" и открили да је она једна од најпретраживанијих Српкиња на тим сајтовима.

Најгледанији видео популарне певачице је са концерта у дискотеци у иностранству на којем меша и игра провокативно, али и дозвољава гостима да је додирују. Тако се у једном моменту на снимку јасно види да је Рада окренула задњицу ка публици и приближила се бини, па су је девојке тик до ње штипкале, пипкале и мазиле, како отпозади, тако и спреда. Када су видели прилику, ка бини су тада похитали и неки мушкарци и додиривали Раду, али је она тада повукла ручну и удаљила се.

Ипак, наставила је да меша и да се увија, а то задовољство за очи траје неколико минута. Видео је један од најгледанијих у категорији "Сербиан", а тагови испод њега су "сербиан сингер", "аматерка", "сербиан целебритy", као и "МИЛФ" и други много вулгарнији.

Још један популаран, али доста мање гледан у односу на први снимак, такође је са певачициног наступа. Овај пут она на себи има дугачку црвену хаљину са прорезима, који су, чим је Рада направила корак, показали њене ноге, али и међуножје. На том наступу Манојловићева такође изазовно плеше, а припремила је и посебан перформанс за публику. Своју задњицу окренула је ка гостима и почела да се увија, тресе и савија до пода, а у позадини се јасно чују овације мушкараца. Видео има око 40.000 прегледа, као и тагове "српска певачица", "секси", "МИЛФ", "српкиња порно-звезда"...

И на другим познатим сајтовима Манојловићева је главна српска порно-звезда. На Порнхабу се, поред врелих фотки певачице у кратким сукњицама, налази и снимак са наступа где се увија у уском уз тело припијеном комбинезону кроз који се све оцртава. На једном од најгледанијих видеа на том сајту она врцка у прекраткој шареној хаљини, из које вири њена позадина, а опис је "Рада Манојловић Хот Битцх" (врела кучка).

Не треба ни да спомињемо да су коментари испод ових видеа непримереног садржаја, те их нећемо преносити. Покушали смо да ступимо у контакт са Радом, али она није одговарала на наше позиве. 

Као што је и споменуто, Радина популарност на порно-сајтовима раширила се на Твитеру. Један од твитераша објавио је неколико фотографија са тих веб-страница уз коментар:

- Опала! Ради Манојловић се посрећило. Завршила на сајту за одрасле, постала звезда Порнхаба. А прегледи... више од 300.000 за један видео. Ако пропадне у певању, постаје порно-звезда - стоји у твиту. 

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар