Зорана по последњој Исидориној жељи организује журку у белом, шта каже Пајкић?!

Када је Исидора Бјелица преминула, певачица Зорана Павић, која је била њена добра пријатељица, објавила је да јој је списатељица у једној од последњих порука написала да жели да се након њене смрти организује журка на којој ће сви бити обучени у бело, а сада се овим поводом огласио Небојша Пајкић, Исидорин супруг.

Забава 15.09.2020 | 17:44
Зорана по последњој Исидориној жељи организује журку у белом, шта каже Пајкић?!

- Пингви (надимак који је Исидора дала Зорани, прим. нов.), добих налаз, е, не делује више ј..... хемио, расте маркер. Покушаћу још нешто, али, по свему судећи, нема неке вајде. Елем, не пишем ти да ти кукам јер у мом случају је то ситуација која је више досадила и мени и Богу и људима, него хтела сам нешто да те замолим, Пингви. Пошто не знам јеси ли видела онај мој виртуелни тестамент... Ја сувише волим људе да бих било ког гњавила да се злопати да иде на тако непријатно место као што је гробље, или још, не дај боже, неке смарачина академије да се сви угуше од досаде - елем, пошто си ти на чудан начин боље од свих мојих пријатеља капирала и мој сензибилитет и хумор, овластила бих те за једну ствар - да, кад одем у вечна ловишта, организујеш одличан "афтерлајф парти" са пуно добре музике и треске и белим дрес-кодом, јер ја сам Бјелица, а не Црница - написала је пред смрт покојна Исидора Зорани.

Небојша Пајкић сада каже да се породица неће томе противити, али ни да неће учествовати у организацији поменуте прославе.

- Нас та журка не интересује, мене је Зорана тек јуче звала да се договоримо око тога и ја сам објаснио да нећемо давати никакву забрану, али да нам то није у интересу да правимо - рекао је Пајкић за "Блиц".

Подсетимо, Исидора Бјелица преминула је 5. августа након дуге борбе са канцером.

Извор: Курир.рс Фото:АТА имагес

Коментари / 0

Оставите коментар