Лав отворио душу, и кроз сузе проговорио о Исидори: Не зна се коме је теже!

Исидора Бјелица је преминула 5. августа у Београду, а данас се навршило четрдесет дана. Тачно у подне њена породица, родбина и пријатељи одржали су помен на Новом гробљу, у Алеји заслужних грађана, где је положена њена урна.

Забава 13.09.2020 | 20:12
Лав отворио душу, и кроз сузе проговорио о Исидори: Не зна се коме је теже!

Сада је њен син Лав Пајкић, кроз сузе, открио како се он и његова породица осећају након њене свега.

"Нисам једини који пролази кроз ову ситуацију, тешко је описати. Тај осећај екстремне празнине, никад нећу моћи ту празнину да испуним. Она је оставима много тога иза себе. Остаје нам да се трудимо да се сећамо ње у најбољем светлу", рекао је Лав па додао како се осећа породица, Вила и Небојша:

"Ми смо као породица различити. Изгубити партера је страшно. Невероватно нам је кад седимо и сад никако да стигне та порука. То је екстремна празнина, свако је доживљава на свој начин, не зна се коме је теже. Морамо да наставимо да живимо и ширимо њену идеју о љубави", рекао је Лав у емисији "Премијера Викедн специјал".

Лав је открио како су изгледали њени последњи дани:

"Ова борба траје 8 година, причали смо више пута о томе. Сви смо се спремали на то, али као да смо знали да ствари иду тешко. Њени последњи дани су изгледали јако страшно, не желим да детаљишем, страшно искуство и за њу и за нас. Дала је све од себе", рекао је Лав.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ММ

13.09.2020 18:26

Поцивај у миру драга Исидора.

ОДГОВОРИТЕ