ПДП: "Власт ће вјештачки креирати тензије"

"ПДП ће се посветити проблемима и темама које су најближе грађанима и које свака власт мора да рјешава. Тако ће бити и у Теслићу и свакој другој локалној заједници", рекао је предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић.  

Република Српска 13.09.2020 | 14:55
ПДП: "Власт ће вјештачки креирати тензије"

Предсједник и потпредсједник Партије демократског прогреса, Бранислав Бореновић и Игор Црнадак, присуствовали су радном састанку са руководством Општинског одбора и кандидатима ПДП-а за Скупштину општине Теслић. 

Након састанка истакнуто је да ПДП Теслић у изборну трку улази са пуном листом, на којој ће се наћи много младих и у политици нових лица. 

"Иако ће кампања генерално бити таква да ће се вјештачки креирати тензије од стране власти на нивоу БиХ, првенствено СНСД-а, а уз свесрдну помоћ њихових партнера СДА и ХДЗ БиХ, ми ћемо се посветити проблемима и темама које су најближе грађанима и које свака власт мора да рјешава. Тако ће бити и у Теслићу и свакој другој локалној заједници", рекао је предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић.  

Игор Црнадак, потпредсједник ПДП-а и повјереник за Општински одбор Теслић рекао је да је овај одбор у протеклом периоду био у једној специфичној фази.

"Многе дилеме су ријешене и у пуном капацитету излазимо на изборе. Сигуран сам да ће људи изабрани са листе ПДП-а радити искључиво на напретку Теслића и за добробит свих Теслићана", каже Црнадак. 

Шеф изборног штаба ПДП Теслић, Горан Грандић, истакао је да листа ПДП-а у потпуности представља ову општину.

"Ту су људи свих генерација, из различитих мјесних заједница и што је најбитније, доказани локал-патриоти који ће часно представљати грађане Теслића у скупштинским клупама", рекао је Грандић.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Гојко

13.09.2020 13:05

Ха ха ха, ово је смешно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

13.09.2020 13:19

Свака цаст! Тако се ради! Најискренији сте на политицкој сцени и улијевате повјерење народу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

13.09.2020 15:34

овај ПДП је стварно најбољи до сада. Подршка партији са најмање прелетаца.

ОДГОВОРИТЕ