ПОЧИЊЕ ПРЕМИЈЕР ЛИГА! Сада са ТРИ кандидата за титулу?

Или је за Челси ипак рано?

Фудбал 12.09.2020 | 07:19
ПОЧИЊЕ ПРЕМИЈЕР ЛИГА! Сада са ТРИ кандидата за титулу?

Ливерпул је довео Костаса Цимикаса, Манчестер Сити Ферана Тореса, Нејтака Акеа, а чека се и Калиду Кулибали, кад већ није могао Лионел Меси. Али ако ћемо поштено о томе ко је како пословао на тржишту сагласићемо се сви да је Челси апсолутни побједник прелазног рока. Стигли су Каи Хаверц, Тимо Вернер, Бен Чилвел, Хаким Зијех, Тијаго Силва, на прагу је и Едуард Менди и дјелује да ће Френк Лампард ове сезоне имати с ким да се порва са посљедњих сезона недодирљивим ривалима са врха табеле.

Мада, ако је за судити по процјенама одстера кладионице МОЗЗАРТ за Челси је још рано, па је квота да ће Плавци бити шампиони Премијер лиге баксузних 13. Поређења ради, веће се шансе дају Атлетику у Шпанији, но Челсију у Премијер лиги.

Ако ћемо даље о прогнозама, МОЗЗАРТ одстери чак сматрају да је Сити ове сезоне ближи повратку на трон но што је Ливерпул одбрани титуле. Квота да ће Сити бити првак је 1,75, а на Ливерпул чак 3,00. Опет поређења ради, веће се шансе дају Барселони у Примери, но Ливерпулу у Енглеској.

У круг тимова са каквим таквим шансама улази и Манчестер јунајтед са квотом 17, док су сви остали аутсајдери у шампионској трци, мада доста говори то што је Арсенал сустигао Тотенхем Жозеа Муриња на квоти 50. Пјевцима се дакле не пише добро.

Сезону иначе отвара дуел Фулама баш са Арсеналом, који је са квотом 1,60 велики фаворит на Крејвен Котиџу. Ливерпул креће против Лидса Марсела Бијелса, врло занимљивог тима послије довођења Родрига из Валенсије за 30.000.000 евра. Ипак, за повратника у елитно друштво ово је можда превелик залогај за почетак, па је кец вриједан квоте 1,35.

Још један занимљив меч чека нас у недјељу, Тотенхем против Евертона ојачаног Хамесом Родригезом за квоту 1,90 на кеца.

Манчестер јунајтед и Манчестер Сити су овог викенда на поштеди због игара у завршници европских такмичења, док Челси затвара коло у понедјељак гостовањем код Брајтона у мечу у коме тип на Плавце уплату множи квотом 1.70.

Биће лудо. Јер то је Премијер лига

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар