Милица Дабовић отворила душу: Исплакала сам све шамаре, мирна сам пред Богом!

Бивша кошаркашица Милица Дабовић у више наврата је испричала потресне детаље своје животне приче, а и овог пута јавно се осврнула на турбулентну прошлост.

Забава 11.09.2020 | 21:31
Милица Дабовић отворила душу: Исплакала сам све шамаре, мирна сам пред Богом!

- Већина људи које сам у животу волела, разочарала ме је толико јако да боли. Увек сам због таквих мењала своје жеље, планове и своја размишљања. Жао ми је што сам кроз живот толико пута морала да паднем да бих нешто научила. И питам се је л сам научила? Сви су ми још увек добри? Видим суров је свет око мене и људи мисле највише и само на себе, нисам једна од тих, чиста сам пред Богом и мирно спавам, што ми је и данас поред сина најважније. Довољно сам исплакала због увреда, осуда, шамара, напада и превише је суза било у мом животу, мада морам вам признати, оне су ме спасиле, очистиле су ми душу од зла и поганих језика - између осталог је поручила Милица на свом Инстаграму.

 

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Вецину Људи у зивоту које сам волела, разоцарали су ме толико јако да боли. Увек сам због таквих мењала своје зеље, планове и своја размисљања. Зао ми је сто сам кроз зивот толико пута морала да паднем да бих несто науцила. И питам се јел сам науцила? Сви су ми јос увек добри??? Видим суров је свет око мене и људи мисле највисе и само на себе, нисам једна од тих, циста сам пред Богом и мирно спавам сто ми је и данас поред сина највазније.Довољно сам исплакала због увреда, осуда, самара,напада и превисе је суза било у мом зивоту,мада морwм вам признати оне су ме спасиле, оцистиле су ми дусу од зла и поганих језика. размисљам, цега ли сам се све наслусала и нагледала. Нисам науцена да мрзим али пријатељем не сматрам цовека који има комплексе, који је користољубив, ко је лос и пакостан, искомплексиран,цовека зену или особу коју молим пет пута да ми написе пар реценица за моју књигу, девојке које молим да ставе моје слике да ми помогну са продајом или некога ко ми се предатавља пријатељем а није се сетио да ми прузи руку на било који нацин, питам се ста ја изигравам, ста сам видела или видим у таквим особама а била сам им ту, и помогла, борила се,зелела...ста је то сто ја оцекујем???? Схватила сам да ме цекање и оцекивање, вера за променом довело до тамо неког дна где сам била, али пролази све,тако зивот и велика разоцарења. Увек себи казем сутра је нови дан, син и ти отворите оци зиви сте, видимо цујемо, говоримо здрави смо. Људи и нељуди це увек бити. Није ми први пут,зао ми је само сто це моје дете да одраста у овом суровом свету али уцицу га да највисе мисли на себе, оно сто ја нисам могла науцити, поред тога сто це прво бити добар ЦОВЕК Кренули смо даље јос јаци и спремнији на неко ново сутра, нове људе нова размисљања, нове циљеве...А ви сви глумци који сте саврсено одглумили своју улогу, олаксајте себи и немојте ми се висе јављати, мирнија сам, то је он сто зелим...Добро јутро народе ❤️

А пост схаред бy Милица Дабовиц (@стефановамама13) он

Извор: Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар