Јадранка дисквалификована са највећег српског фестивала фолк музике!

Певачица Јадранка Барјактаровић дисквалификована је са Сабора народне музике Србије због неприкладног понашања на милогорском скупу када је певала "Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије".

Забава 11.09.2020 | 17:46
Јадранка дисквалификована са највећег српског фестивала фолк музике!

Црногорску певачицу Јадранку Барјактаровић националистички испад већ је коштао угледа, подршке медија, а од данас и учешћа на највећем званичном српском фолк фестивал, пошто је организатор СЕМУС одлучио да је због свега дисквалификује.

У светлу најновијих догађаја у вези са националистичкиим испадом певачице Јадранке Барјактаровић, Савез естрадно-музичких уметника Србије донео је одлуку да ускрати гостопримство певачици на Сабору народне музике Србије планираном за ову јесен, као и на свим другим манифестацијама које ћемо у будућности организовати.

- Шокирани смо мржњом и непоштовањем које је Барјактаровићева показала према земљи у којој је започела каријеру, и у којој је увек била дочекивана као радо виђен гост. Након што је прошле године учествовала на другом Сабору народне музике Србије у жељи да пружимо шансу певачима из региона, планирано је и њено појављивање на овогодишњој манифестацији, али је она својим непримереним понашањем саму себе избацила из конкуренције. 

- Надамо се да ће ово певачици бити наук из пристојности за убудуће, али и опомена свима онима који се баве уметношћу да је такво понашање недопустиво, и да неће бити толерисано барем када је СЕМУС у питању, а радује нас што видимо да исто мишљење деле и власници и уредници електронских медија у Србији – пише у саопштењу које је потписао председник Драгиша Голубовић.

Извор: Информер.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар