Јадранка од Мила зарадила стан од 150.000 евра!

Јавност у Србији је шокирана гестом Јадранке Барјактаровић, која је пре неколико дана у центру Подгорице заједно са масом присталица Мила Ђукановића певала стихове "Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије"!

Забава 09.09.2020 | 17:53
Јадранка од Мила зарадила стан од 150.000 евра!

Познато је да је некадашња такмичарка "Звезда Гранда" родом из Црне Горе и да њена фамилија живи тамо, а исто тако зна се да је своју каријеру почела и изградила у Београду. Овде је наступала, по сопственом признању, неколико година на сплавовима и у клубовима и била једна од најтраженијих певачица. Шта се у међувремену десило и због чега је Јадранка преко ноћи променила став о Србији, држави у којој јој је дата могућност да се професионално афирмише, новинари "Курира" су се распитали код људи из њеног блиског окружења.

Према речима певачициних пријатеља, разлог је новац. Она је наиме, наводно већ годинама на платном списку Демократске партије социјалиста (ДПС), чији је лидер Мило Ђукановић, и главна је "звезда" на свим њиховим прославама, како приватним, тако и страначким. Према речима саговорника београдског дневника, захваљујући томе Барјактаровићева је успела да за кратко време купи луксузну некретнину у ширем центру Подгорице, која има близу сто квадрата, а процењује се да је њена вредност негде око 150.000 евра. У том стану Јадранка живи, док у изнајмљени салонац у Београду долази само кад има обавезе у Србији.

Извори листа наводе да је црногорска певачица постала доста тражена у родној држави када је 2014. снимила песму "Бисер Црне Горе", која се много свидела лидеру ДПС Милу Ђукановићу, па је и Јадранка од тада његова миљеница међу естрадним уметницама. Од тада је сваког викенда имала заказане наступе у клубовима на приморју, а кад они не раде ван сезоне, имала је обезбеђене тезге у Подгорици, Никшићу, Цетињу и другим градовима.

Често је, како наводе саговорници листа, певала и на приватним скуповима челних људи ДПС, укључујући и Мила Ђукановића, где је добијала огромне бакшише. Тако је за мање од две године успела да скупи довољно пара да пазари поменути стан у Подгорици.

Јадранка јуче није одговарала на позиве новинара из редакције. Она је пре два дана кратко поручила да јој не пада на памет да се извини грађанима Србије због скандала који је направила.

- Наступала сам у Подгорици у једном клубу и у једном тренутку појавило се око хиљаду патриота који су дошли са скупа који је био организован у граду. Они су тако певали и мене је очигледно понела та атмосфера, па сам и ја поновила за њима. Жао ми је што је све тако схваћено. Ја сам Црногорка, волим своје, а поштујем туђе. Они који ме познају знају да ништа лоше нисам мислила. Међутим, ко хоће да разуме, нек разуме, ко неће, нећу ником да се извињавам - рекла је Јадранка за београдски Блиц.

Међутим Јадранки је у међувремену угашен Инстаграм налог, а због бројних негативних коментара које је добила огласила се и открила да се ужасно осећа:

- Сама сам пала, сама се убила. Јако ми је жао због целе ситуације, откако се то десило нисам при себи и не осећам се уопште добро. Пијем лекове да се смирим. Ја имам толико пријатеља у Србији, да никако не бих могла да ишта лоше за њих кажем. Тешко ми је не знам где сам, нажалост сад нема назад. Ја нисам ничија, ја не певам никоме, ја певам само за народ. Надам се да ће једног дана проћи све ово - рекла је Јадранка, а онда прокоментарисала и то што су је колеге осудиле.

- Чула сам све, али свако ко ме зна, зна да волим и Србију.

Извор: Курир.рс/Србија данас Фото:Профимедиа/принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Да

09.09.2020 16:39

А колико Додик плаца Цецу са хеликоптерским превозом? Све је то исто.

ОДГОВОРИТЕ