Јадранка прозвала Лукаса да би се опрала, а певач јој жестоко узвратио!

Певачица Јадранка Барјактаровић нашла се на мети осуда због наступа у Подгорици, када је песму Митра Мирића "Не може нам нико ништа" отпевала са измењеним текстом, па се холом где је наступала орило "Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије“.

Забава 09.09.2020 | 16:27
Јадранка прозвала Лукаса да би се опрала, а певач јој жестоко узвратио!

Она се правдала како је понела атмосфера, а онда је ничим изазвана споменула и име највеће мушке музичке звезде Аце Лукаса.

"Они су тако певали и мене је очигледно понела та атмосфера, па сам и ја поновила за њима. Нисам мислила ништа лоше, јер се ја у политику никада нисам мешала, нити ме је занимала. С друге стране, ето и Аца Лукас подржава власт у Србији и пева на скуповима, па га нико никада није прозвао, као што се мени сада дешава", рекла је Јадранка.

Аца Лукас био је затечен поводом тога. У свом маниру Лукас је имао коментар који ће се дуго препричавати, а његовој колегиници сигурно више неће пасти на памет да га спомене. Бар не када одлучи да помеша лончиће.

"Понекад и најпаметнији људи немају одговор на глупости! А ово што је рекла ова "звезда Гранда" озбиљна је глупост! Нема сличности између подржавања једне политичке опције у својој земљи, народу, вери и тако даље! Подржавам Вучића, али нешто нисам сигуран да сам некада пљувао или певао нешто ружно против било кога на свету", рекао је Лукас, а онда поентирао:

"Стварно не знам шта је хтела да каже дотична госпођица или госпођа и мислим да је побркала лончиће! Требало је да каже: "Ако може Томпсон, могу и ја!" Што се мене тиче, ја нисам из те приче! Певам свугде, чиста образа и сви ме воле, јер ја никог не пљујем и не понижавам, а поготову не серем по месту где једем хлеб", поручио је Лукас колегиници.

Извор: Курир.рс /Србија Данас Фото: Марина Лопичић

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мм

09.09.2020 20:16

Тако је Ацо легендо.

ОДГОВОРИТЕ